Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Mobil Moda Butiği 41719

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41719

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

299.90TL

Lego Friends Mobil Moda Butiği 41719 
 

 

Eğlenceli aksesuarlar, oyuna hayat verir ! Minik kuaförler saç kurutma makinesini, makası, fırçayı, ruju ve parfümü kullanırken yaratıcılıklarını gösterir. Müşteriler ayrıca dükkandan saç aksesuarları satın alabilir. Eğlenceyi artıran akıllı fonksiyonlar var, ayna menteşelidir ve hareket halindeyken katlanabilir, motosiklet de ayrılabilir. Kağıt bir rehberin yanı sıra bu set, Instructions PLUS ile birlikte gelir. 
 

 

LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan bu özellik, çocukların yapım sürecini anlamalarını sağlamak için yakınlaştırma, hayalet modu ve döndürme araçlarına sahiptir. Ayrıca ilerlemelerini kaydedip, istedikleri zaman modele kaldıkları yerden devam edebilirler. 
 

 

LEGO 41719 Mobil Moda Butiği, LEGO Friends temasının birçok setinden biridir. Şık çocuklara her zaman verilebilecek eğlenceli bir hediye 6 yaş ve üzeri küçük makyaj sanatçılarını, Heartlake City’ye yaratıcı stiller dağıtmaları için LEGO Friends Mobil Moda Butiği (41719) ile ödüllendirin. 2 karakterle birlikte gelir Küçük moda severler için bu hediye, LEGO Friends Stephanie ve Camila ile inşa edilebilen bir mobil butik ve ayrılabilen bir elektrikli motosiklet içerir. 
 

 

Kuaför ve makyaj oyunu Küçük stilistler, elektrikli bir motosikletin çektiği mobil bir güzellik butiğinden arkadaşlarına kuaförlük hizmeti verebilir ve mahalleye moda aksesuarları satabilir. Yaratıcı aksesuarlar Saç kurutma makinesi, makas, fırça, ruj ve parfüm gibi moda ve saç stili eşyaları, çocukların hayal güçlerini harekete geçirmeye yardımcı olur. Moda oyuncaklarını seven çocuklara hediye Butik oyun seti, alışveriş oyuncaklarını seven 6 yaş ve üzeri küçük stilistlere içinizden geldiğinde alabileceğiniz ideal bir hediyedir. 
 

 

Oynamak ve sergilemek Butik ve motosikletin birbirine takılı halde yüksekliği 9 cm, uzunluğu 13 cm, genişliği 3 cm’dir. Tutarlı kalite LEGO DUPLO parçaları, 1969’dan beri katı sektör standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir. LEGO® yapım parçalarında öncelik, güvenlik ve kalitedir. 
 

 

Modelin güzel olduğu kadar sağlam da olduğundan emin olabilmeniz için titizlikle test edilir. 
 

 

Parça Sayısı: 94. 
6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Mobil Moda Butiği 41719

299.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş