Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Mia'nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi 41717

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41717

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

989.90TL

Lego Friends Mia'nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi 41717 
 

 

Hayal gücü geniş çocuklar için yaratıcı bir hediye. Telsizden bir zebranın yaralandığı haberi geldi, o yüzden arkadaşlar hemen yardımına koşuyor. Merkeze döndüklerinde çocuklar, doktorun ilkyardım çantasıyla hayvanı muayene etmesine ve yaralarının filmini çekmesine yardım eder. 
 

 

Bu yaratıcı set, zebra, akrep ve zürafa figürleriyle vahşi safari hayvanlarını seven çocuklar için harika bir doğum günü hediyesidir. Ayrıca harekete geçip hayvanların bakımını yapacak 3 mini bebek bulunur. LEGO 41717 Mia’nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi, LEGO Friends temasının birçok setinden biridir. 
 

 

Hayvan macerası oyunu Çocukların vahşi hayvan oyuncaklarını kurtarmak için heyecan verici görevlere çıktığı Mia’nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi (41717) setiyle bir çocuğun ufkunu genişletin. 
 

 

Eğlenceli özelliklerle dolu Bir vahşi hayvan kurtarma merkezi, 3 mini bebek, çocuklar için 3 vahşi safari hayvanı, bir ATV, ayrıca kayalık bir sahne içerir. 
 

 

Orijinal aksesuarlar Bu set, çocukların gerçekçi hayvan bakım hikayelerini oynaması için çok sayıda doktor ekipmanı ile safari maceralarına ilham vermek için telsiz ve oyuncak fotoğraf makinesi içerir. Safari hayvan oyuncaklarını seven çocuklar için yaratıcı hediye Bu LEGO Friends seti, hayvan bakım oyunlarını seven erkek ve kız çocuklara doğum günü veya özel gün hediyesi olarak verilebilir. 
 

 

Boyutlar Merkezin yüksekliği 16 cm, genişliği 24 cm ve derinliği 7 cm’dir. ATV’nin arabasının yüksekliği 5 cm, uzunluğu 8 cm ve genişliği 5 cm’dir. 
 

 

Dijital rehber, yapım eğlencesini artırır LEGO Yapım Talimatları uygulamasıyla minik hayvanseverler, modellerini yaparken dijital bir versiyonunu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görselleştirebilir. 
 

 

Tutarlı kalite LEGO DUPLO parçaları, 1969’dan beri katı sektör standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir.

 

LEGO® yapım parçalarında öncelik, güvenlik ve kalitedir. Modelin güzel olduğu kadar sağlam da olduğundan emin olabilmeniz için titizlikle test edilir. 
 

 

Parça Sayısı: 430. 
7 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Mia'nın Vahşi Hayvan Kurtarma Merkezi 41717

989.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş