Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Heartlake City Park Kafe 41426

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41426

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

224.90TL

Lego Friends Heartlake City Park Kafe 41426

 

Yaratıcı rol oyunları için şirin Paris tarzı bir kafe

         

Heartlake City Park Kafede arkadaşlarınla buluş. Masada otur ve Mia'nın gelmesini bekle. İşte Mia kaykayıyla geliyor, sincap Hazel da kaykaya binmiş. Stephanie, kafenin spesyali olan kalp şeklindeki waffle siparişini almaya geliyor. Stephanie’nin yemeği hazırlamasına yardım et. Meyve suyunu hazırla. Hamuru karıştır ve waffle makinesinde pişir. Parkta mükemmel bir mola yeri.

         

Çocuklar bu park kafe oyun setini yaptıktan sonra müşterilere servis yaptığını, yiyecek hazırladığını ya da arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini hayal edebilir.

       

Bu Heartlake City Park Kafe ile saatler süren eğlenceli yemek oyunlarına iştahınız kabarsın. Çocuklar oyuncak menüyle garson rolü oynayabilir, oyuncak yemekleri hazırlayabilir ya da müşteri olup yemekleri afiyetle yiyebilir. 

          

Bu kafe oyun seti, çocukların kendini oyuna kaptırmasını ve hikaye anlatma becerilerini geliştirmesini sağlayan 2 mini bebek, bir sincap figürü ile birlikte oyuncak waffle makinesi, blenderi ve bir sürü oyuncak kafe aksesuarı olan bir mutfak içerir. 

          

Çocuklar yemek hazırladığını, sipariş aldığını ya da müşteri rolü oynadığını hayal edebilir. Bu LEGO park kafe tüm LEGO setleri ve parçalarıyla uyumlu olduğu için setlerini sınırsız şekilde değiştirebilirler. 

         
Yemek oyunlarını seven 6 yaş ve üstü çocuklar için harika bir ödül, doğum günü veya tatil hediyesidir. 224 parçasıyla LEGO oyuncaklarıyla yeni tanışan çocuklar için tatmin edici ancak başarılabilir bir yapım projesidir. 

        

Kafe binasının yüksekliği 11 cm ve uzunluğu 14 cm'dir, böylece sergilendiğinde az yer kaplar. Şirin çift kanatlı kapıları olan bu Paris stili kafeyi kim herkese göstermek istemez ki? 

         

Çocuklar yaratıcı park oyunlarına başlamak için vakit kaybetmek istemez, neyse ki bu kafe oyun seti pil gerektirmediği için eğlence hemen başlayabilir. 

         

Tüm harika LEGO Friends oyuncakları gibi Heartlake City Park Kafe de 6 yaş ve üzeri çocukların kolayca anlayacağı açık talimatlar içerir. Küçük oyuncunuz modeli yapmakla uğraşırken siz de bir mola verin! 

         
Çocukların renkli LEGO Friends Heartlake City oyun setleriyle ilgi alanlarını keşfetmelerine yardım edin. Çocuklar bu setlerle çizgi diziden sahneleri canlandırabilir ya da kendi hikayelerini geliştirebilir. 

         
LEGO yapım setleri en yüksek sektör standartlarına uygundur. Setlerimiz 1958'den beri tutarlı, uyumludur ve her seferinde kolayca takılır. 

       
LEGO Friends setleri, her bir yapım setinin en yüksek global güvenlik ve kalite standardına uygunluğundan emin olmak için titiz bir şekilde test edilir.

        

Parça sayısı: 224

     

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00' e kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Heartlake City Park Kafe 41426

224.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş