Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi 41450

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41450

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,249.90TL

Lego Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi 41450

Heartlake City Alışveriş Merkezi oyuncağıyla alışveriş delisi çocukları sevindirin. Ocak 2021'de çıkan bir mikro bebek dahil 6 karakter içerir. Çocuklar, Emma ve ailesiyle mağazaları ve restoran katını keşfetmeye bayılacak. Alışveriş merkezinde sadece kıyafet yok. Yiyecekten müziğe, teknolojiden oyuncağa çocukların geniş ilgi alanlarını yansıtan 5 mağaza var. Ayrıca eğlenceyi genişletmek için 2 ayrı oyun parçası bulunur. Ana modelden ayrı fotoğraf kabini ve moda platformu, çocuklar için harika interaktif oyuncaklardır. Çantaya atıp bir arkadaşlarının evine ya da okula LEGO eğlencesi için götürebilecek kadar küçüktür. Çocuklar, bu 1032 parçalı zor seti yaparken keyif alacak, yapım süreci de oynamak kadar eğlenceli olacak! Bu 3 katlı set, çocukların odasında ilgi odağı olacak ve oynamaya gelen arkadaşları hayran bırakacak. Çocukları, en iyi günlerin aileyle ve arkadaşlarla vakit geçirerek yaşandığı Heartlake City'ye götürün. Mağazalar, fotoğraf kabini, oyuncak moda standı ve yemek katı olan bu geniş alışveriş merkezi oyuncağı, çocukların Heartlake City alışveriş merkezinde ailece bir gün geçirmesi için akıllı detaylarla doludur. LEGO Friends Heartlake City Alışveriş Merkezinde yaratıcı alışveriş oyunlarını gerçeğe dönüştürmek için 4 LEGO Friends mini bebek, bir mikro bebek ve bir bebek figürü olmak üzere 6 karakter bulunur. Alışveriş merkezinde teknolojiden müziğe, modadan oyuncaklara kadar çocukların ilgi alanlarına hitap eden 5 mağaza var. Bu oyun setinin 3. katında, inci çayı standı ve makarna restoranı olan bir yemek alanı bulunur. ATM ve alt değiştirme istasyonu, gerçekçi aksesuarlarla dolu mağazalar, hareketli yürüyen merdiven ve ikinci katla üçüncü katı bağlayan bir kaydırak gibi çok sayıda güzel detaya sahiptir. Yüksekliği 26 cm, genişliği 40 cm ve derinliği 16 cm olan 1032 parçalı bu interaktif çocuk oyuncağı, oynamaya gelen arkadaşları etkileyecek göz alıcı bir sergi modelidir. Parça Sayısı: 1032

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Heartlake City Alışveriş Merkezi 41450

1,249.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş