Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si 41699

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41699

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

714.90TL

Lego Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si 41699 
 

 

Çocukların LEGO® Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si (41699) koleksiyonluk oyuncağıyla hayvanlara bir ev vermesine yardım edin. 6 yaş ve üzeri hayvansever çocuklar,

 

Priyanka’nın terk edilmiş hayvanları kurtararak, hayvanların bakımını yapıp oynayabilecekleri sahiplenme merkezine getirmesine yardım edin. Olivia’nın eve götürmek için bir evcil hayvan seçmesine yardım etmekten keyif alacaklar. 
 

 

Oyun başlatıcılarla dolu Bu yaratıcı oyun seti, saatlerce eğlenceli hikayeler sağlamak için çocukların hayal gücünü harekete geçirir. LEGO Friends karakterlerinin hayvanlarla bağ kurabileceği bir kafe ve açık havada oturma alanı, ayrıca rahat bir resepsiyon alanı var. Çocuklar kurtarma bisikletini şehirde sürerek terk edilmiş evcil hayvanları arayabilir ya da hayvanlara spor salonunda egzersiz yaptırabilir. 
 

 

Oyuncak hayvanların istedikleri gibi girip çıkabilmeleri için sevimli bir evcil hayvan kapısı bile var! Dijital çağa uygun yapım Çocuklar, LEGO oyuncakları ile yeni tanışanların bile kendilerini usta model yapıcıları gibi hissetmesini sağlayan, gerçek hayatta yönlendirmeli bir yapım deneyimi için modeli özel hayalet modunda yakınlaştırmak, döndürmek ve görüntülemek için LEGO Yapım Talimatlarını kullanabilir. 
 

 

Hayvansever çocuklara hediye mi arıyorsunuz? – LEGO® Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si (41699), evcil hayvan oyuncaklarını ve hayal güçlerini zorlayan oun setlerini seven çocukları mutlu etmek için tasarlanımştır Özelliklerle dolu – Bu evcil hayvan oyuncağı, çocuklar için 2 mini bebek, 1 köpek, 1 yavru köpek ve 1 yavru kedi oyuncağı, bir kurtarma bisikleti, hayvan sahiplenme merkezi ve hem içeride hem dışarıda oturma alanı olan bir kafe içerir Oynamanın pek çok yolu – Çocuklar LEGO® Friends Olivia ile şehirdeki evcil hayvanları kurtarabilir, merkezde bakımlarını yapabilir, yiyecek ve içecek servis edebilir ya da evcil hayvanları yeni sahipleriyle tanıştırabilir 
 

 

Orijinal özelliklerle dolu ‘Adopt me’ (Beni sahiplen) levhası, biberon, hayvan banyosu ve sahiplenme mektuplu kutu gibi yaratıcı detaylar, çocukların sınırsız evcil hayvan bakım hikayeleri icat etmesine yardımcı olur 
 

 

6 yaş ve üzeri çocuklar için yaratıcı doğum günü hediyesi fikri Bu hayvan oyun seti, hayvan bakım oyuncaklarıyla oynamayı seven erkek ve kız çocuklarını büyüleyecek. 
 

 

Çocuk odalarını canlandırın Yüksekliği 13 cm, genişliği 22 cm olan bu yaratıcı hediye, merkezin çatısındaki büyük köpek ve kedi levhası sayesinde ideal bir sergileme modelidir. 
İnteraktif talimatlar Dijital rehberler, yapımı ekstra eğlenceli hale getirir. LEGO® Yapım Talimatları uygulamasındaki sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları, çocukların modeli yaparken görselleştirmelerine yardımcı olur. Sevgi dolu oyun setleri Çocukları, birbirine yardım etmenin önemini öğrenebilecekleri ve tıpkı kendileri gibi mini bebek karakterleriyle tanışabilecekleri LEGO® Friends setleriyle tanıştırın. Kaliteli bir set – Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen LEGO® Friends setleri, titiz sektör standartlarına uygundur. 

 

 

Güvenlik garantili – LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir. 
 

 

6 Yaş ve Üzeri çocuklar için uygundur. 
Parça Sayısı: 292

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si 41699

714.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş