Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Evcil Hayvan Kliniği 41695

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41695

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

379.00TL

Lego Friends Evcil Hayvan Kliniği 41695 
 

 

4 yaş ve üzeri çocuklar, 2 katlı LEGO Friends Evcil Hayvan Kliniği oyuncağında yaralı bir kediyi iyileştirdiklerini hayal ederken hayvan sevgilerini ifade etsin. Renkli yapım oyuncağında hastaları muayene etmek için oyuncak bir röntgen, kuaför alanı ve kedi kaşıyıcı bulunur. Alt kattaki kasa ve veteriner aksesuarlarıyla dolu alet dolabı gibi özelliklere erişmek için üst kat kolayca çıkarılabilir. Büyükler de eğlenceye katılabilir! 4 koleksiyonluk oyuncak hediyeler, yetişkinlerin ve çocukların yaratıcı LEGO dünyasını birlikte keşfetmelerinin eğlenceli bir yoludur. 
 

 

Her yapım parçası paketinde bir karakter veya sevimli bir oyuncak hayvan ile bir mini model olduğu için paketlerden birini açtığınızda çocuklar hemen oynamaya başlayabilir.

 

Çocuklar, modellerini yapmak için yetişkinlerden fazla yardıma ihtiyaç duymaz. Bu oyuncak veteriner kliniği, okumaya yeni başlayan çocuklar için bile yapım sürecinin kolay olması için kolayca anlaşılır resimli kılavuzlar içerir. 
 

 

Çocukları, yanlarında arkadaşlarıyla birlikte ilgi alanlarını keşfedebilecekleri LEGO Friends oyun setleriyle tanıştırın. Heartlake City Evcil Hayvan Kliniğine hoş geldiniz. Mia, bacağı yaralı kedisi Duo’yu getiriyor. Mia’nın sevimli sedyeyi sürerek Duo’yu kliniğe getirmesine yardım edin. Veterinerin röntgen çekmesi için kediyi masaya yatırın. Duo’ya ilaç verin ve uyuması için yatağa yatırın. Biraz dinlendikten sonra Duo çok daha iyi hissediyor. Kediyi banyo yapmak için yukarı çıkarın, tüylerini tarayın ve kedi tırmanma evinde oynatın. Duo çok cesur bir kedicik! 
 

 

Renkli veteriner kliniği oyuncağı; LEGO Friends Evcil Hayvan Kliniği, 4 yaş ve üzeri çocukların hayvan sevgilerini ifade ederken yapım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. 
 

 

Oyun başlatıcılarla dolu; LEGO Friends Mia dahil 2 mini bebek; kedi, kaplumbağa ve tavşan oyuncakları, ayrıca saatlerce bakım oyunlarına ilham verecek çok sayıda veteriner aletleri içerir. 
 

 

Eğlence dolu 2 kat! Çocuklar evcil hayvanlarını muayeneye getirebilir ya da röntgen çekerek veteriner rolü oynayabilir. Yukarıda evcil hayvanlarla oynamak ve bakımlarını yapmak için banyosu ve kedi tırmanma eviyle bir kuaför alanı var. 4 yaş ve üzeri çocuklara bir ödül; Bir ödülü hak eden küçük hayvan severlere yaratıcı bir ödül olan bu set, model yapımını ve hayvan oyuncaklarını keşfetmeyi seven çocuklara doğum günü hediyesi olarak verilebilir. 
 

 

Her zaman yaratıcılık; Yüksekliği 16 cm, genişliği 13 cm olan bu LEGO Friends seti çok az yer kaplar, böylece doğaçlama hayvan bakım oyunları için el altında tutulabilir. 
 

 

Model yapmak kolaylaştı; 4 oyun setleri, çocukların hemen modeli yapmaya başlaması için Başlangıç Yapım Parçalarıyla birlikte gelir. Basit resimli talimatlar sayesinde okumayı yeni öğrenmeye başlayan çocuklar için bile modelleri yapmak çok kolay! 
 

 

Oyunla öğrenme; 4 oyuncakları; iletişim, konsantrasyon ve kendini ifade gibi önemli okula hazırlık becerilerine yardımcı olacak şekilde tasarlandı. 
 

 

Hayvansever bir topluluk; Oyunu genişletmek ve arkadaşların bir araya gelerek hayvanlara baktığı bir bakım oyunları dünyası oluşturmak için LEGO Friends Evcil Hayvan Kliniği

 

Ambulansı (41694) ile birleştirilebilir. 
 

 

Her seferinde mükemmel uyum! 1958’den beri en yüksek sektör standartlarına uygun üretilen LEGO oyuncakları tutarlıdır, uyumludur ve defalarca kolayca takılıp çıkarılabilir. 
 

 

Oynarken içiniz rahat olsun; LEGO yapım parçaları, bu yaratıcı hediyenin titiz güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için maksimum derecede test edilir. 
 

 

Kutu ölçüsü: 26,2 x 6,1 x 19,1 cm.
Parça sayısı: 111 
4 yaş ve üzeri için uygundur.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Evcil Hayvan Kliniği 41695

379.00TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş