Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Emma'nın Sanat Okulu 41711

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41711

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,399.90TL

Lego Friends Emma'nın Sanat Okulu 41711 
 

 

Bu oyuncak okul seti, çok sayıda şirin detaya sahiptir: çömlekçi çarkı kolu çevirerek döner, kameranın 2 lensi bulunur ve duruşu ayarlanabilen manken, standında döner. Büyük pencereleri, fırça ve kalemden oluşan yaratıcı levhasıyla bu güzel Fransız tarzı binanın kendisi de bir sanat eseri! Çocuklar, sete dahil LEGO DOTS karolarıyla istedikleri gibi kişiselleştirerek binayı da da güzelleştirebilir. 
 

 

Bu LEGO sanat seti, ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında dijital talimatlara sahiptir. Bu talimatlarla çocuklar, modellerini yaparken 3 boyutlu görebilir, döndürebilir ve yakınlaştırabilir. Dijital çağa uygun bir yapım deneyimi! 
 

 

Yaratıcı çocuklar için sanat hediyesi Çocuklar, 4 sanat stüdyolu geniş bir oyuncak bina olan LEGO Friends Emma’nın Sanat Okulu (41711) setiyle yaratıcılıklarını ifade etsin. Kutuda ne var? Setin 844 parçasıyla, keşfedecek el sanatları sınıfları ve sanat stüdyoları, ayrıca çeşitli renkli sanat oyuncakları ve 3 LEGO Friends karakteriyle dolu 3 katlı bir bina yapılıyor. 
 

 

Sanat stüdyosu seti, yaratıcı oyunları teşvik eder El sanatlarını seven çocuklar, çeşitli sınıflarda farklı sanat eserleri yaptıklarını hayal eder, sonra fotoğrafını çekmek için stüdyoya götürür. Yaratıcı ekipmanla dolu Duruşu ayarlanabilenb ir manken, kamera, ip makaraları, tuvaller, resim fırçaları ve sprey boya tenekeleri gibi orijinal aksesuarlar, saatlerce yaratıcı oyunları teşvik eder. 
 

 

Gurur duyulacak bir sergileme modeli Yüksekliği 25 cm, genişliği 23 cm, derinliği 8 cm olan 844 parçalı bu oyuncak okul seti, küçük model heveslilerini tatmin edecek zor bir yapım deneyimi sunar. Hayal gücünü geliştiren oyuncaklar LEGO Friends oyuncakları, çocukların ilgi alanlarını keşfetmelerine ve kendileri gibi karakterler eşliğinde etraflarındaki dünyayı anlamalarına yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. 
 

 

LEGO® yapım parçaları kaliteli malzemelerden üretilmiştir. 1958’den beri tutarlı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılabilir. LEGO® yapım parçalarında öncelik, güvenlik ve kalitedir. Modelin güzel olduğu kadar sağlam da olduğundan emin olabilmeniz için titizlikle test edilir. 
 

 

Parça Sayısı: 844. 
8 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Emma'nın Sanat Okulu 41711

1,399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş