Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Friends Ana Cadde Binası 41704

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGF41704

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

3,949.90TL

Lego Friends Ana Cadde Binası 41704 8 yaş ve üzeri LEGO Friends hayranları, Ana Cadde Binası setiyle mahallenin merkezinde vakit geçirmeyi çok sevecek. Apartman dairelerinin de olduğu 3 binanın birleşmesinden oluşan bir bloktur. Bir kuaför, uluslararası market ve kitap kafe bulunur. Her parça modüler olduğu için yaratıcı çocuklar, binaları istedikleri gibi düzenlemeye bayılacak! İçinde 12, evet, 12 figür bulunur, bu yüzden yaratıcı rol yapma oyunu olasılıkları sınırsızdır. Çocuklar kuaförde Trevor’a saçlarını yaptırabilir, Dottie’nin dairesinde vakit geçirebilir, Stephanie ile kaykay numaraları çalışabilir veya tekerlekli sandalyesiyle kafeye giren Harper’a kapıyı açabilir. Yapım süreci de eğlencenin bir parçası! 1682 parçalı bu geniş set, çocuk odasındaki oyuncaklar arasında gururla yerini alacak bir model üretmek için tüm aileye yapım eğlencesine katılma şansı sunar. Küçük model severleri, her çocuğun kendini ait hissedeceği cana yakın LEGO Friends topluluğu ile tanıştırın. Mahallenin merkezine hoş geldiniz! Etrafınızda Heartlake City hayatı cıvıl cıvıl devam ederken arkadaşlarınızla takılın. Bir stil değişikliği için kuaföre uğrayın ya da kitap kafeden bir kahve alın. Kaykay parkında Stephanie’ye katılın ya da dairesinde Dottie’yi ziyaret edin. Mahalleye yeni taşınan aileye yardım edin. Sokağın tam istediğiniz gibi görünmesi için binaların tekrar tekrar düzenleyin! • Sınırsız yaratıcı oyun! Tamamen esnek modüler binaları ve 8 karakter ile LEGO Friends Ana Cadde Binası seti, yaratıcı çocuklara hayal gücüne sayalı sınırsız evcilik oyunları sunar. • Kapısı herkese açık bir mahalle; Toplam 8 karakter, 4 hayvan figürü ve hareket eden bir kamyon içerir, böylece çocuklar mahalleye yeni taşınan bir aileyi karşılama oyunu oynayabilir. • Saatlerce yaratıcı eğlence! LEGO Friends hayranları oyuncak markette alışveriş yapabilir, saçını yaptırmak için kuaföre gidebilir, ev ofiste çalışabilir ya da kaykay parkında arkadaşlarıyla takılabilir. • Her gün farklı bir görünüm; Bu LEGO Friends mağaza setinin modüler binaları sayesinde çocuklar sokağı tekrar tekrar düzenlediği için oyunlar hiç eskimez. • 8 yaş ve üzeri için eğlenceli bir hediye fikri! Bu kullanışlı oyun seti, LEGO Friends hayranları ile dükkancılık oynamayı ve oyuncaklarını kişiselleştirmeyi seven çocuklar için yaratıcı bir doğum günü hediyesidir. • Göz alıcı bir oyun seti; Bu geniş oyun seti, 24 cm yüksekliği, 39 cm genişliği ve 16 cm derinliğiyle dikkat çeken bir sergileme modelidir. • Yaratıcı aksesuarlarla dolu; Sulama kabı, kahve makinesi, market için yiyecekler, yemek çubukları, suşi, saç kurutma makinesi ve peruk gibi yaratıcı hikaye anlatımını teşvik eden çok sayıda oyuncak içerir. • Sevgi dolu bir topluluk; Küçük model severlerin, herkesin eğlenceye katılmaya davet edildiği LEGO Friends Heartlake City setlerini keşfetmelerine yardım edin. Kutu ölçüsü: 58,2 x 8,7 x 37,8 cm. Parça sayısı: 1682 8 yaş ve üzeri için uygundur.

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Friends Ana Cadde Binası 41704

3,949.90TL

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
m
mustafa kaya

Ürün anlatıldığı gibi ve zamanında geldi.teşekkürler.

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş