Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Duplo Kuleli Vinç ve İnşaat 10933

Marka: LEGO
Ürün kodu: LED10933

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,999.90TL

Lego Duplo Town Kuleli Vinç ve İnşaat 10933

 

Becerileri geliştirecek aktivitelerle dolu yoğun inşaat sahası

 

Çeşitli özelliklerle dolu bu inşaat sahasında küçük inşaat işçilerinin keşfetmesi için günlerce sürecek aktiviteler var. Büyük bir buldozer, mini buldozer, damperli kamyon, kazıcı ve vinçle küçük çocuklar ve anne babaları, birlikte çalışarak malzemeleri taşıyabilir, kule inşa edebilir ve sokaktaki molozları temizleyebilir. Öğle yemeği vakti geldiğinde yemek almak için sosisli sandviç standı bile var!

 

• LEGO DUPLO Kuleli Vinç ve İnşaat oyun seti, rol oyunlarına ilham veren ve becerileri geliştiren inanılmaz araçlar, muhteşem aktiviteler ve çeşitli karakterlerle dolu yoğun bir inşaat sahasıdır.

• 5 modern figür ile birlikte İttir-Bırak motor, sesler, ışıklar ve çalışan bir vinç gibi harika özellikleri olan bir büyük buldozer, bir mini buldozer, damperli kamyon, kazıcı ve vinç içerir.

• Işıklar ve sesler, çocuklar tuvalet binasını vinçle kaldırırken, malzemeleri teslim ederken ve sokaktaki molozları temizlerken yoğun sahaya canlılık katar. Mola verme zamanı geldiğinde sosisli sandviç standına uğrayın!

• Küçük bir çocuğun büyüyen ihtiyaçları için en iyi hediyeyi arıyorsanız özelliklerle dolu bu inşaat sahası oyuncağı, 2 yaş ve üzeri küçük bir inşaat işçisinin işlevsel bir kazıcı setinden isteyeceği her şeye sahiptir.

• Vinç takılıyken 40 cm yükseklik, 20 cm genişlik ve 25 cm derinlikte olan ana bina, küçük ellerin tutup takabileceği mükemmel boyutlarda parçalarla destansı boyutlarda hayali oyunlara esin kaynağı olur.

• Oyunlar çocukların hayal gücüyle, ışıklar ve sesler de sete dahil 3 LR41 (düğme pil) ve 3 LR44 (düğme pil) ile çalışır.

• Anne babaların ve çocukların kutuyu açar açmaz bu çok yönlü oyun setini yapmasını, oynamasını ve tüm özelliklerinden maksimum seviyede yararlanmasını sağlamak için açık ve basit talimatlar içerir.

• LEGO DUPLO açık uçlu oyun setleri tanıdık sahneler, eğlenceli karakterler ve çocuk dostu parçalarla okul öncesi çağdaki çocukları eğlendirmek, zihinlerini harekete geçirmek ve ilham vermek üzere tasarlanmıştır.

• LEGO DUPLO yapım setleri, 1969’dan beri en yüksek sektör standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir.

• LEGO Group, tüm çocukların oyuncaklarının en yüksek global güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için LEGO DUPLO oyun setlerinin tüm yapım parçalarını düşürür, ısıtır, ezer, döndürür ve analiz eder.

 

Parça Sayısı: 123

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Duplo Kuleli Vinç ve İnşaat 10933

1,999.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş