Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Duplo İlk Sayı Treni Saymayı Öğren 10954

Marka: LEGO
Ürün kodu: LED10954

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

519.90TL

Lego Duplo İlk Sayı Treni Saymayı Öğren 10954

   

Renkli yeni LEGO DUPLO İlk Sayı Treni - Saymayı Öğren setini yakalayın. Çocukların yükleyip boşaltabileceği, üst üste dizip ayırabileceği 10 rakamlı yapım parçası, ayrıca kız çocuk, erkek çocuk ve köpek DUPLO figürleriyle oyun ve öğrenme eğlencesi hiç bitmez. Okul öncesinde sayılarla tanışmanın mükemmel yolu! Çocuklar rakamlı yapım parçalarını vagonlara bindirip indirebilir, doğru sırayla dizebilir ve birleştirerek bir sayı duvarı oluşturabilir. Hareketli tekerlekler, açılan tavan ve eğlenceyi paylaşmak için sevimli DUPLO karakterleriyle Sayı Treni, çocuğunuzu yaratıcı, gelişimsel oyunlar dünyasına taşıyacak! Küçük çocuklar için eğitici fiziksel oyuncaklar! LEGO DUPLO oyuncaklar; açık uçlu eğlenceyi, kendini ifadeyi ve eğlenerek öğrenmeyi okul öncesi yaştaki çocukların ellerine verir. DUPLO oyun setleriyle anne babalar ve küçük çocuklar birlikte yaparken, değerli gelişimsel aşamaları paylaşabilir.

   

LEGO DUPLO İlk Sayı Treni - Saymayı Öğren ile çocukları sayılarla tanıştırın. Klasik Sayı Treni’nin bu yeni versiyonu, her zamankinden daha fazla renkli öğrenme fırsatları sunuyor. Çekmeli trenin vagonlarında taşınan 10 rakamlı yapım parçası, ayrıca yaratıcı rol oyunlarını teşvik etmek için erkek çocuk, kız çocuk ve köpek LEGO DUPLO figürleri içerir. Küçük çocuklar treni sürerken, rakamlı yapım parçalarını doldurup boşaltırken, dizip ayırırken ince motor becerilerini geliştirir. Çocuklar oyun olasılıklarını keşfederken, aynı zamanda renkleri ve sayıları da keşfeder.

   

Sevimli karakterleri ve renkli, kolay takılıp çıkarılabilen yapım parçalarıyla Sayı Treni, 18 ay ve üzeri küçük çocuklar ve okul öncesi yaştaki çocuklarının gelişimsel aşamalarını paylaşmak isteyen anne babalar için idealdir. Oyun setinin yüksekliği 10 cm, uzunluğu 47 cm’dir ve daha da fazla yaratıcı oyun olasılıklarına ilham vermesi için diğer LEGO DUPLO setleriyle kolayca birleştirilebilir. Küçük çocuklara uygun bir poster/oyun paspası, parçaların nasıl birleşerek treni oluşturduğunu göstermek için oyun setinin tam boyutlu resimlerini içerir. Tüm LEGO DUPLO oyun setleri, anne babaların minikleriyle paylaşabileceği açık uçlu gelişimsel oyunları teşvik edecek hayal gücü geniş özelliklerle uzmanca tasarlanmıştır.

   

Parça sayısı: 23

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Duplo İlk Sayı Treni Saymayı Öğren 10954

519.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş