Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Duplo İlk Hayvan Trenim 10955

Marka: LEGO
Ürün kodu: LED10955

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

439.90TL

Lego Duplo İlk Hayvan Trenim 10955

 

Tüm çocuklar hayvanları sever, değil mi? LEGO® DUPLO® İlk Hayvan Trenim (10955), küçük bir çocuğu hayvanlar alemiyle tanıştırmanın mükemmel yolu. Çekilebilen hayvan treni oyuncağı Küçük hayvanseverler fil, kaplan, zürafa ve pandayla pek çok şey yapabilir. Tekrar tekrar yaparken, vagonları dizerken, hayvanları trene bindirip indirirken ve üst üste koyarken ince motor becerileri gelişir ve hayal gücüne dayalı rol oyunlarının büyülü dünyasını keşfederler. Zürafanın sallanan boynu gibi yeni özellikler, bu eğlenceli ve eğitici oyuncağa ekstra neşe katar.

 

Modellerin gerçek boyutlu resimlerini içeren yapım kartları, çocukların yapım parçalarını resmin üzerine denk getirerek yapmalarına olanak tanır. Çocuklar daha da fazla eğlence için treni diğer tekerlekli DUPLO oyuncaklara bağlayabilir. Çocuklar için fiziksel eğitici oyuncaklar LEGO DUPLO oyuncaklar, okul öncesi yaştaki çocuklara açık uçlu eğlence, kendini ifade ve eğlenerek öğrenme fırsatı sunar. DUPLO oyun setleriyle anne babalarve küçük çocuklar birlikte oynarken gelişimsel aşamaları paylaşır. Küçük bir çocuğa büyüleyici LEGO DUPLO İlk Hayvan Trenim (10955) setini hediye edin. Bu kullanışlı oyuncak, minik ellerin tutup takması ve çekmesi için mükemmel olan, parçaları birleştirerek yapılan 4 hayvan içerir.

 

Parçalarla yapılan fil (4 parça), kaplan (2 parça), zürafa (3 parça) ve panda (2 parça) ile birlikte 4 adet çekilebilen, tekerlekli ‘vagon' bulunur. Çocuklar vagonları tekrar tekrar yapıp sıraya koyarken, hayvanları trene bindirip indirirken ve üst üste dizerken ince motorbecerilerini geliştirir ve hayal gücüne dayalı oyunların keyfini çıkarır. Bu güzel sette 18 ay ve üstü çocuklar için her şey var: fiziksel yaratıcılık, hayal gücüne dayalı oyun olasılıkları ve gelişimsel fayda. Küçük çocuklar için harika bir hediyedir. Yüksekliği 14 cm, uzunluğu 45 cm ve genişliği 6 cm'dir. Küçük ellerin tutup oynaması için mükemmeldir. Modellerin gerçek boyutlarını gösteren yapım kartları içerir. Çocuklar parçaları resmin üzerine koyarak modeli yaparken, anne babalar da çocuklarına renkleri ve şekilleri öğretebilir. Hayvan modellerini yapmanın farklı zorlukta olması, küçük çocukların yapım becerilerini geliştirir. Zürafanın sallanan boynu gibi özellikler, oyuna ekstra eğlence katar.

 

 

 

Tüm LEGO DUPLO oyun setleri, anne babaların minikleriyle değerli anları paylaşması için açık uçlu gelişimsel oyunları teşvik eden özellikler içerecek şekilde başarıyla tasarlanmıştır. LEGO DUPLO oyun setleri, 1969'dan beri sektördeki katı kalite standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir. Tüm LEGO DUPLO yapım parçaları, titiz çocuk güvenliği standartlarına uygun olduğundan emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Duplo İlk Hayvan Trenim 10955

439.90TL

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Sıla Kaya

Kargo çok hızlı ve özenliydi

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş