Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Duplo Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni 10941

Marka: LEGO
Ürün kodu: LED10941

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

934.90TL

Lego Duplo Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni 10941
 

 

Bu güzel LEGO DUPLO  Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni 10941 ile çocuğunuzun doğum gününü kutlayın. Gelişimsel aktiviteler ve Disney karakterleriyle dolu bu güzel yapım seti, okul öncesi yaştaki çocukları sayılar, yaratıcı yapım ve Disney büyüsüyle tanıştırmanın mükemmel yolu! Küçük zihinler için oyunla öğrenme Çocuklar Disney Mickey

 

Fare, Minnie Fare ve Pluto ile birlikte doğum günü trenini sürerken durup üzerindeki aktivitelerle oynayabilir. Bu renkli yapım seti, çocuklar treni birleştirirken ve numaralı yapım parçalarını dizerken ince motor becerilerini geliştirir; vagonları süslerken yaratıcılığı teşvik eder ve sevimli Disney karakterleriyle oynarken sosyal becerileri geliştirir. Tanınmış

 

Disney karakterleriyle becerileri geliştirin.
 

 

Tüm LEGO DUPLO Disney yapım setleri, anne babaların ve küçük çocukların sınırsız oyunları ve değerli gelişimsel aşamaları paylaşabilmesi için hayal gücüne dayalı özelliklerle ve simgeleşmiş karakterlerle uzman bir şekilde tasarlanmıştır.
 

 

LEGO DUPLO Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni (10941), okul öncesi çocuklara yönelik gelişimsel aktivitelerle, hayal gücüne dayalı oyunlarla ve Disney büyüsüyle dolu muhteşem bir yapım setidir!
 

 

Simgeleşmiş Disney karakterleri Mickey Fare, Minnie Fare ve Pluto, 3 bölümlü parçalarla yapılan bir tren, mumlu doğum günü pastası, üst üste dizilebilen 5 rakamlı yapım parçası ve aksesuarlar içerir
 

 

Çocuklar treni yapıp oynarken ince motor becerileri gelişir; parçaları üst üste dizerken sayıları tanırlar ve Disney karakterleriyle oynarken sosyal ve duygusal farkındalıkları artar.
 

 

2 yaş ve üstü için. Bu göz alıcı hediye, bir çocuğun doğum gününü unutulmaz bir kutlamaya dönüştürür.
 

 

Trenin yüksekliği 15,5 cm, uzunluğu 35,5 cm, genişliği 13,5 cm'dir. Bu çok yönlü, küçük çocuklara uygun yapım oyuncağı ile oynamanın pek çok eğlenceli yolu bulunur.
 

 

Küçük ellerin kolayca tutup takabileceği parçalar ve rol oyunlarını teşvik eden gitar, esnek balonlar, hediyeler ve Minnie'nin kumaş elbisesi gibi eğlenceli aksesuarlarla uzmanca tasarlanmıştır.
 

 

Basit basılı talimatlar, anne babaların çocuklarıyla keyifli bir yapım deneyimini paylaşmasını kolaylaştırır.
 

 

Tüm LEGO DUPLO Disney yapım setleri, anne babaların ve küçük çocukların sınırsız oyunların keyfini çıkarabilmesi ve gelişimsel aşamaları paylaşabilmesi için hayal gücüne dayalı özelliklerle ve tanıdık karakterlerle uzman bir şekilde tasarlanmıştır.
 

 

LEGO DUPLO parçaları, 1969'dan beri katı sektör standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir.
 

 

Tüm LEGO DUPLO yapım parçaları, katı çocuk güvenliği standartlarına uygun olduğundan emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Duplo Disney Mickey ve Minnie Doğum Günü Treni 10941

934.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş