Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Duplo DC Comics Batcave 10919

Marka: LEGO
Ürün kodu: LED10919

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

469.90TL

Lego Duplo DC Comics Batcave 10919

   

Batman, Robin ve JOKER ile hayali oyunlar

   

JOKER hapishaneden kaçtı! Yakalamak için Batman ve Robin’in ve küçük süper kahramanınızın tüm güçlerini kullanmaları gerekiyor. Çocuğunuzun Batmobili Batcave’in çıkışına sürmesine yardım edin ve kaçmaya çalışan JOKER’in her yere attığı yeşil çamurdan kaçın. Havalı karakterler, heyecan verici hikayeler ve muhteşem bir araçla bu eğlenceli oyun seti, uygulamalı öğrenme için ideal.

 

• LEGO DUPLO Batman Batcave (10919), küçük süper kahramanınızın süper güçlerini ortaya çıkarmak için tasarlanmış eğlenceli bir oyun setinde gelişimsel öğrenmeyi aksiyon dolu maceralarla bir araya getiriyor!

• Batcave, JOKER, Batman ve Robin ile maceralar yaşamak için bir ortam sunar. Ayrıca kapısı açılan ve kapanan bir hapishane ile hareketli hikayelere esin kaynağı olacak havalı bir Batmobil oyuncağı bulunur.

• Okul öncesi yaştaki çocuklar, JOKER'i yakalayıp hapishaneye geri götürmek için ince motor ve problem çözme becerilerini kullanır. Ama JOKER’in balçık silahı ve Batman’in yüksek hızlı Batmobili ile her şey olabilir!

• Bu heyecan verici çocuk oyuncağında küçük ellerin kolayca tutup takabileceği şekilde tasarlanmış parçalar kullanılmıştır. 2 yaş ve üzeri, mekanik oyunları seven erkek ve kız çocuklar için ideal bir LEGO başlangıç setidir.

• Batcave'in yüksekliği 14 cm, genişliği 22 cm ve derinliği 9 cm, Batmobilin uzunluğu 12 cm'dir. Daha da fazla oyun olanağı oluşturmak için bu set diğer LEGO DUPLO oyun setleriyle kolayca birleştirilebilir.

• Pil gerekmez. Fiziksel eğlence hemen başlar, küçük zihinleri harekete geçirmek için tasarlanmış oyunlarla gelişimsel faydalar sağlar.

• İçindeki basit talimatlar, anne babaların ve yetişkinlerin yapım eğlencesini çocuklarla paylaşmasını kolaylaştırır.

• LEGO DUPLO Batman™ oyun setleri, Batman filmlerinden süper kahramanları, süper kötüleri, harika cihazları ve inanılmaz araçları kullanarak okul öncesi yaştaki çocuklara gelişimsel faydalar ve anne babalara paylaşılacak anlar sunar.

• LEGO DUPLO yapım setleri, 1969’dan beri en yüksek sektör standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir.

• LEGO DUPLO parçaları, tüm küçük oyuncuların DUPLO oyun setlerinin dünyanın en yüksek güvenlik ve kalite standartlarına uygun olduğundan emin olmak için titiz testlerden geçirilir.

   

Parça Sayısı: 33

  

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Duplo DC Comics Batcave 10919

469.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş