Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Dots Köpek Çanta Süsü 41927

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGD41927

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

89.90TL

Lego Dots Köpek Çanta Süsü 41927

     

Çantanı süsle! Bu hızlı ve eğlenceli setle en sevdiğin yavru köpeği herkese göster!

   

Çanta süsünü birleştir, sonra farklı yüz ifadeleriyle sevimli bir köpek tasarla. İçindeki parçaları kullanarak şirin kahverengi bir köpek yap ya da renkli Ekstra DOTS paketiyle değiştir. Çanta süsünün görünümünü stiline uydur ya da istediğin zaman yeniden tasarla. Tasarımını beğendiysen silikon halkayla çantana tak ve kullan! #dünyanısüsle

 

Bu şirin LEGO DOTS Köpek Çanta Süsü setiyle el sanatlarını seven birini ödüllendirin! Hızlıca yapılabilen bu set, erkek ve kız çocuklara kendi sevimli köpekli çanta aksesuarlarını yapma ve çantalarını kişiselleştirme şansı verir. El sanatlarını seven çocuklara muhteşem bir sürpriz Bu yaratıcı çanta süsü oyuncak seti, eğlenceli köpek temalı tasarımlar için bir sürü yeri olan küçük bir küp, çantaya takmak için silikon bir halka, anahtar şeklinde küçük bir parça çıkarma aracı ve bir sürü DOTS parçası içerir. Yaratıcı eğlenceyi arttıracak daha fazla yüz ifadesi parçası için Ekstra DOTS – Seri 4 paketiyle çocukların tasarım ve yaratıcılık becerilerini geliştirin. Mükemmel yaratıcı bir hediye! Çocuklar kendi çanta süslerini yapıp tekrar tekrar kişiselleştirebilir, köpeğin ifadelerini kendilerine göre değiştirebilir ve tasarımlarını arkadaşlarıyla paylaşabilir. Bu havalı çanta süsü, eğlenceli bir kendini ifade şekliyle bir çocuğun sanat ve el işlerine olan ilgisini birleştirir, sıradan bir gün için ya da ekstra bir hediye olarak harikadır.

 

• Çocuklar paketteki tasarım fikirlerini kullanarak çanta süsünü dekore edebilir ya da yaratıcılığını ve becerilerini kullanarak kendi hayal güçlerinden desenlerle oyuncağı kişiselleştirebilir.

 

• İçindeki karolar, süslemek için harikadır. Çocuklar ayrıca daha fazla tasarım eğlencesi için Ekstra DOTS – Seri 3 veya 4 gibi diğer setler veya paketlerdeki DOTS parçalarını kullanabilir!

 

• Sanat ve el işlerine ilgi duyan çocuklar, bu harika köpekli çanta süsüne bayılacak. Bu set, hızlı ve eğlenceli bir yaratıcılık molasıdır ve 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocukların taşıyabileceği tüm çantalara uyar.

 

• Taşınabilir boyutta yaratıcı eğlence. Bu harika çanta süslerinin her birinin yüksekliği 4 cm, genişliği ve derinliği 3 cm'dir ve çocuklar için dayanıklı ve kullanışlı küçük bir oyuncaktır.

 

• LEGO DOTS setleriyle çocuklara yapıp kullanabilecekleri el sanatları projeleri hediye edin. Bu şirin çanta süsü, çocuklara eğlenirken öz güvenle yapmalarına yardımcı olan harika kişiselleştirme seçenekleri sunar.

 

• LEGO DOTS setleri, açık uçlu yaratıcılık sunar, çocukların kullanışlı el sanatları eşyaları yaparak ve tasarlayarak kendini ifade etmesini teşvik eder ve yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır.

   

Parça Sayısı: 84

  

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Dots Köpek Çanta Süsü 41927

89.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş