Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Dots Kalemlik El Sanatları Seti 41936

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGD41936

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

234.90TL

Lego Dots Kalemlik El Sanatları Seti 41936

    

Bu muhteşem Kalemlik setiyle yaratıcı eğlenceyi başlat!

Çok fonksiyonlu, roket biçimli kalemliğin panellerini birleştir ve süsle, sonra masanda ya da odanda kullan.

Ön pencereye bir fotoğraf ya da resim koy, arkaya da kalem ya da kırtasiye malzemelerini yerleştir.

İçindeki fikirlerden ilham al ya da kendi benzersiz tasarımlarını yap. Bu eğlenceli kalemlikle uzay sevgini göster!

Bu maceracı LEGO DOTS Kalemlik setiyle bir çocuğun yaratıcılığını teşvik edin ve tasarım becerilerini geliştirirken ve roketi kendi zevklerine göre süslerken hayal güçlerini genişletin.

Roket biçimli saklama çözümü! Çocuklar çok fonksiyonlu kalemliği içindeki desen fikirleriyle süslerken ya da kendi stillerini tasarlarken kendilerini ifade becerileri gelişir.

Tepside ne var? Bu eğlenceli set, açılan pencere çerçevesine fotoğraf veya resim konulabilen, arkada kalem veya kırtasiye malzemelerini ya da çocukların istediği şeyleri koymak için yeri olan, süslenebilir bir roket gemisi içerir.

6 yaş ve üzeri, uzaya veya resme ve el sanatlarına ilgisi olan çocuklar bu Kalemlik setini çok sevecek. Kişiselleştirilebilen roket ve renkli karolar, erkek ve kız çocuklar için yaratıcı bir hediyedir.

Uzunluğu 18 cm, genişliği 7 cm olan kullanışlı, dekoratif roketiyle bu heyecan verici yaratıcı yapım projesi, genç tasarımcıların tasarımlarını tekrar tekrar denemesi için mükemmeldir.

LEGO DOTS setleriyle çocuklara yapıp kullanabilecekleri ilgi çekici projeler verin. Kendi saklama tepsisi olan bu dekorasyon eşyası seti, çocuklar eğlenirken öz güvenlerini ve yaratıcı becerilerini geliştirecek.

LEGO DOTS setleri, çocukların dekoratif eşyalar ya da takılar yapıp kişiselleştirerek kendini ifade becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerini sağlar, yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır.

Parça sayısı: 321

6-12 yaş aralığındaki çocuklar için uygundur.

     

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Dots Kalemlik El Sanatları Seti 41936

234.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş