Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Dots Güç Bilekliği 41919

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGD41919

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

89.90TL

Lego Dots Güç Bilekliği 41919

     

Çocuğunuza yaratıcı bir bileklik yapma projesi hediye edin.

  

Çarpıcı güç bilekliği ile içindeki gücü yansıt! Bilekliği düz bir zemine yerleştir ve renkli DOTS parçalarını tak. Paketi esin kaynağı olarak kullan ya da kendi tasarımlarını yap. Gösterişli baskılı ve şeffaf simli DOTS parçalarını yerleştir, sonra bilekliği bileğine tak, insanlar nasıl bir kişiliğin olduğunu görsün. İstediğin zaman yeniden süsle ve dünyaya cesur, eğlenceli tasarım yeteneğini göster! 

 

• Ayarlanabilir bir bant ile canlı renklerde 32 DOTS parçası içeren bu güçlendirici LEGO DOTS Güç Bilekliği (41919) setiyle çocuğunuzun yaratıcı projelere olan sevgisini destekleyin. Paketi açar açmaz dekorasyonla oyunlar başlar!

• Yaratıcı takıları sergileyin! Çocuklar paketteki desen fikirlerini uygulayarak ya da kendi benzersiz stillerini geliştirerek bu kolay el yapımı bilekliği süslerken tasarım ve kendini ifade etme becerilerini geliştirecek.

• Bu setteki parçalar, sanat ve el işleri eğlencesini arttırmak için diğer setlerle birleştirilebilir. Çocuklar ayrıca bilekliklerini sevimli yeni stillerle renklendirmek için LEGO DOTS Ekstra DOTS - Seri 2 paketinden (41916) DOTS parçalarını da kullanabilir.

• Kendi projelerini yapmayı, sanat ve el işlerini seven herkes bu yaratıcı sete bayılacak. Esnek oyuncak bileklik ve renkli baskılı DOTS parçaları, 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için heyecan verici bir yılbaşı, doğum günü ya da özel gün hediyesidir.

• Küçük ve kolayca taşınabilir. 20 cm uzunluğundaki bilekliğiyle bu heyecan verici yaratıcı proje seti, yaratıcı miniklerin eserlerini denemeleri ve en sevdikleri versiyonu takmaları için mükemmeldir.

• Bir çocuğun hayal gücüyle sınırsız eğlence ve yaratıcılık! Pil gerektirmeyen oyuncaklar, çocukların yaratıcı yapım becerilerini geliştirirken onlara kendi başlarına yepyeni bir şey yapmanın mutluğunu yaşatır.

• Paketi açar açmaz bilekliği süslerken eğlence başlar. Kolay uygulanabilen fikirler tasarımı kolaylaştırır, böylece çocuklar yaratıcı eğlencenin keyfini çıkarırken kendi başlarına benzersiz bir takı yapmanın gururunu yaşar.

• Çocuklara LEGO DOTS setleriyle yapabilecekleri eğlenceli kendi bilekliklerini yapma fikirleri verin. Bu akıllı kişiye özel bileklik seti, çocukların yaratıcılığını ve öz güvenini geliştirmeye yardımcı olan sınırsız tasarım fikirleri sunar.

• Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılabilen LEGO yapım parçaları ve renkli DOTS parçaları, sektördeki en yüksek standartlara uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur.

• LEGO yapım parçaları ve DOTS parçaları, her çocuğun yapım setinin en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

   

Parça Sayısı: 33

   

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00' a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Dots Güç Bilekliği 41919

89.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş