Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Dots Gizli Bölme El Sanatları Süsleme Seti 41924

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGD41924

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

214.90TL

Lego Dots Gizli Bölme El Sanatları Süsleme Seti 41924

   

Bu havalı LEGO DOTS Gizli Bölme 41924 setiyle küçük bir el sanatları ya da hayvan severe ilham verin! Hızla birleştirilecek şekilde yapılan bu set, erkek ve kız çocukların tüm gizli sırlarını güvenle koyabilecekleri benzersiz bir kutu yapıp kişiselleştirmesine olanak tanır. Sete dahil saklama tepsisi ve kapağıyla toplayıp ayırmak da kolaydır.Sınırsız yaratıcı gizli bölmeBu muhteşem ve kullanışlı kutu setinde, patilerine bir not ya da küçük bir fotoğraf iliştirilebilen havalı bir kedi bulunur. Kedinin gövdesi kalemlik olarak kullanılabilir ve 2 gizli bölmesi bulunur, ayrıca anahtar şeklinde bir parça çıkarma aleti ve çocukların kendilerini ifade becerilerini geliştirecek çok sayıda eğlenceli DOTS parçası içerir. Kedinin yüzü, kulakları ve bacakları her pozisyonu veya duygu durumunu yansıtacak şekilde yeniden tasarlanabilir.İstek uyandıran sanat ve el işi eğlencesi. LEGO DOTS setleri, serbest yaratıcılığı teşvik eder. Çocuklar, oyuncak kutusunu süslerken ve tasarımlarını arkadaşlarıyla paylaşırken yaratıcı düşünme ve basit problem çözme gibi becerileri geliştirebilir. Bu kullanışlı kedi şeklinde gizli bölme, erkek ve kız çocuklar için mükemmel bir ödüldür.

 

• 2 gizli bölmesi, ayrıca saklama tepsisi ve DOTS parçaları olan bu mükemmel LEGO® DOTS Gizli Bölme (41924) setiyle bir çocuğu ödüllendirin. Tepsiyi açınca oyun başlar!

 

• Kişiliğinizi sergileyin! Çocuklar Gizli Bölmeyi süslerken tasarım becerilerini geliştirebilir, paketteki ya da talimatlardaki desen fikirlerini uygulayabilir ya da kendi eğlenceli tasarımlarını geliştirebilir.

 

• Sete dahil DOTS parçaları, havalı el sanatları yapmak için idealdir. Çocuklar ayrıca Ekstra DOTS – Seri 3 (41921) gibi diğer dekorasyon eşyası setlerinden ve paketlerinden DOTS parçalarını kullanabilir!

 

• El sanatları ve resim projelerini sevenler, bu yaratıcı oyuncağa bayılacak. Bu kullanışlı kutu, 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocukların beğeneceği harika bir günlük hediye ya da eğlenceli bir yaratıcı ödüldür.

 

• Özel tasarım saklama bölmesi! Yüksekliği 12 cm, genişliği 7 cm, derinliği 7 cm olan bu kolay el sanatları seti, özel eşyaları gizlemek için mükemmel boyuttadır.

 

• Tepsiyi açtığınızda, gizli bölmeyi yaparken yaratıcılık başlar. Açık, kolay anlaşılır talimatlarla kolayca yapılır. Kapalı tepsisi sayesinde toparlayıp saklamak da çok kolay.

 

• LEGO® DOTS setleriyle çocuklara yapabilecekleri ve kullanabilecekleri ilgi çekici bir el sanatı verin. Bu havalı, kedi biçimli gizli bölme, çocukların yaratıcılığını ve öz güvenini geliştirmeye yardımcı olan açık uçlu tasarım fikirleri sunar.

 

• LEGO® DOTS setleri, takılar ya da oda dekorasyon eşyaları yapma ve kişiselleştirme yoluyla serbest yaratıcılık sunar ve kendini ifade etmeyi teşvik eder, yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır.

 

• Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle takılıp çıkarılabilen LEGO yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur.

 

 

 

 

• LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Dots Gizli Bölme El Sanatları Süsleme Seti 41924

214.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş