Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Dots Ekstra Dots Seri 3 41921

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGD41921

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

74.90TL

Lego Dots Ekstra Dots Seri 3 41921

     

Bu Süper Sırlar temalı ekstra DOTS ile gönlünce tasarım yap!

        

Yıldız ve elmas şekilli DOTS parçaları ve 10 rastgele baskılı parça dahil DOTS parçaları ile sınırsız yaratıcı desen ve kombinasyon yapabilirsin. Kendini ifade etmek ve yaratıcılığını geliştirmek için bunları LEGO® DOTS bilekliklerine ya da diğer DOTS setlerine ekle. Hayatını süslemenin yanlış yolu yok! Hangi karoları aldın? #dünyanısüsle

 

Çocuklar ve sanat ve el işi tutkunları, bu Süper Sırlar temalı Ekstra DOTS – Seri 3 (41921) paketine bayılacak! Tüm farklı LEGO® DOTS setleriyle uyumlu olan bu ekstra DOTS parçaları, çocuklara tasarımlarını yeni şekillerde genişletme ve giysilerine, duygu durumlarına ya da oda dekorlarına uygun hale getirmelerine şansı sunar. Ekstra yaratıcılık paketin içinde Bu pakette yıldız ve elmas 3 boyut efektli DOTS parçaları ve 16 olası tasarım arasından özel süper gizli 10 DOTS parçası dahil toplam 107 renkli DOTS parçası bulunur. Böylece çocuklar kendi bilekliklerini ya da oda dekorasyon eşyalarını istedikleri gibi süsleyerek yaratıcı becerilerini geliştirir. Sanat ve El işlerini daha da eğlenceli hale getirin Bu küçük paketin eğlencesi, çocuklara LEGO DOTS setlerini süslerken daha da yaratıcı olma, arkadaşlarıyla değiş tokuş etme ve kendi benzersiz tasarımlarını sergileme şansı sunmasıdır. Paketler, yaratıcı bir çocuğa eğlenceli bir ödül ya da günlük hediye veya diğer DOTS setlerine sürpriz bir ilavedir.

     

• Bu havalı LEGO DOTS Ekstra DOTS – Seri 3 paketiyle çocukların el yapımı takı ve yaratıcılığa olan ilgilerini arttırın ve açıkça kendilerini ifade etme olanağı tanıyın. Pakette ne olduğu, sürprizin bir parçası!

      

• 4 renkte 81 koleksiyonluk DOTS parçası, 16 yıldız ve elmas 3 boyut efektli DOTS parçası ve 10 gizemli baskılı DOTS parçası ile bir çocuğun yaratıcı tasarım becerilerini geliştirin.

 

• Karolar, bileklikten oda dekorasyon eşyalarına kadar her şeyi süslemek için harikadır. Çocuklar, DOTS parçalarını diğer DOTS setleriyle ya da diğer LEGO setleriyle kullanarak istedikleri gibi kişiselleştirebilir.

 

• Sanat ve el işine meraklı herkes, bu Ekstra DOTS – Seri 3 paketini açmayı çok sevecek. Yeni renkler ve baskılı DOTS parçaları, 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için eğlenceli bir günlük hediyedir.

     

• LEGO DOTS setleriyle çocuklara yapabilecekleri ve kullanabilecekleri ilgi çekici bir el sanatı verin. Bu renkli ve baskılı DOTS parçası paketi, çocukları eğlendirirken yaratıcı öz güvenlerini geliştirmeye yardımcı olur.

       

• LEGO DOTS setleri, takılar ya da oda dekorasyon eşyaları yapma ve kişiselleştirme yoluyla açık uçlu yaratıcılık sunar ve çocukların kendini ifade etmesini teşvik eder, yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır.

 

Parça Sayısı: 107

   

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Dots Ekstra Dots Seri 3 41921

74.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş