Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Dots Deniz Gergedanı Çanta Süsü 41928

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGD41928

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

89.90TL

Lego Dots Deniz Gergedanı Çanta Süsü 41928

Bu şirin deniz gergedanını çantana tak ve yanında taşı! Çanta süsünü birleştir, sonra sevimli yüz ifadeleriyle havalı bir deniz gergedanı tasarla. İçindeki DOTS parçalarını kullanarak mavi, yeşil ve su yeşili bir deniz gergedanı yap ya da renkli Ekstra DOTS paketiyle değiştir. Çanta süsünün görünümünü stiline uydur ya da istediğin zaman yeniden tasarla. Tasarımını beğendiysen silikon halkayla çantana tak ve kullan! #dünyanısüsle Bu süper şirin LEGO DOTS Deniz Gergedanı Çanta Süsü ile bir deniz canlıları hayranına sürpriz yapın! Hızlıca yapılabilen bu aksesuar seti, erkek ve kız çocuklara kendi sihirli deniz gergedanı çanta süslerini yaparak çantalarına takma şansı verir. Kendini ifade için mükemmel bir aksesuar! Bu çanta süsü seti, eğlenceli tasarımlar için bir sürü yeri olan küçük bir küp, takmak için silikon bir halka ve anahtar şeklinde küçük bir parça çıkarma aracı içerir. Çocuklar mavi, yeşil ve su yeşili karolarla gerçekçi bir deniz gergedanı tasarlayabilir. Yaratıcılıklarını zorlamak isterlerse Seri 4 Ekstra DOTS parçalarını alıp, yaratıcılık okyanusuna dalarak daha da eğlenceli yüzler ve tasarımlar yapabilirler. Sanat ve el işlerini seven çocuklara eğlence Çocuklar çanta süsünü kişiselleştirebilir, deniz gergedanının ifadelerini istediği gibi değiştirebilir, sonra da tasarımlarını arkadaşlarıyla paylaşabilir. Bu eğlenceli küçük çanta süsü, bir çocuğun sanat ve el işlerine olan ilgisini kendini ifadeyle birleştirmenin en iyi yoludur ve yaratıcı oyunları teşvik etmek için güzel bir ödül ya da ekstra bir hediyedir. • Çocuklar paketteki tasarım fikirlerini kullanarak çanta süsünü dekore edebilir ya da yaratıcılığını ve becerilerini kullanarak kendi hayal güçlerinden desenler oluşturabilir. • İçindeki DOTS parçaları, süslemek için harikadır. Çocuklar ayrıca daha fazla tasarım eğlencesi için Ekstra DOTS – Seri 3 veya 4 gibi diğer oyuncak el sanatları setleri veya paketlerdeki parçaları kullanabilir! • Sanat ve el işlerine ilgi duyan çocuklar, bu harika çanta aksesuarına bayılacak. Bu set, hızlı ve eğlenceli bir yaratıcılık molasıdır ve 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocukların taşıyabileceği tüm çantalara uyar. • Taşınabilir boyutta yaratıcı oyun. Her bir çanta süsünün yüksekliği 4 cm, genişliği ve derinliği 3 cm'dir ve çocuklar için dayanıklı ve kullanışlı küçük bir ödül ya da ekstra bir hediyedir. • LEGO DOTS setleriyle çocuklara yapıp kullanabilecekleri el sanatları projeleri hediye edin. Bu şirin deniz gergedanı, çocuklara eğlenirken öz güvenle yapmalarına yardımcı olan havalı kişiselleştirme seçenekleri sunar. • LEGO DOTS setleri, açık uçlu yaratıcılık sunar, çocukların kullanışlı el sanatları eşyaları yaparak ve tasarlayarak kendini ifade etmesini teşvik eder ve yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır. Parça Sayısı: 85

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Dots Deniz Gergedanı Çanta Süsü 41928

89.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş