Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Dots Charmlı Gökkuşağı Bileklik 41953

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGD41953

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

144.90TL

Lego Dots Charmlı Gökkuşağı Bileklik 41953 Bu havalı LEGO® DOTS Oyuncu Charm’lı Bileklik (41943) setiyle iki tutkularına da karşılık bulabilirler! 6 yaş ve üzeri çocuklar için yapılmış bu yaratıcı sette büyük küçük her bileğe uygun ayarlanabilir, esnek bir bileklik, özel oyuncu temalı, baskılı parçalar dahil 36 renkli DOTS parçası, ayrıca Ocak 2022’de yeni çıkan charm tabanları ve şimşek charm’ı bulunur. DOTS setleri, farklı setleri yaparken ve süslerken çocukları LEGO oyununun neşesiyle tanıştırır. Bu retro oyun estintili bileklikle ve diğer DOTS el sanatları setleriyle (ayrı satılır) her şey yapılabilir çünkü sihir ve kontrol, çocukların hayal gücündedir. Tasarlayın, paylaşın, tekrarlayın – Bu LEGO® DOTS Oyuncu Charm’lı Bileklik (41943) el sanatları setiyle bir bilgisayar oyunları veya sanat ve el sanatları meraklısını ödüllendirin. Paketi açtıklarında yaratıcı eğlence başlar. Yaratıcılık pakete girdi – Bu set, hızlı ve yaratıcı orijinallikiçin tek başına yeterlidir. Çocuklar ayrıca tasarımlarını geliştirmek için LEGO® DOTS Ekstra DOTS –Seri 6 paketini de (ayrı satılır) kullanabilir. 6 yaş ve üzeri için trend belirleyen bir ödül –Tüm sanat ve el sanatları meraklıları, bu kişiselleştirilebilen sete bayılacak. Cep boy taşınabilirlik – 19 cm uzunluğundaki bileklikte, çocukların her yerde ve her zaman yaratıcı olmaları ve oyuncu esintili stillerini göstermeleri için bir sürü yer var. Sağlam bileklikler, renkli DOTS parçaları ve charm’lar, çocuklar için ekstra bir ödül ya da doğum günü hediyesi olarak verilebilir. LEGO® yapım parçaları kaliteli malzemelerden üretilmiştir. 1958’den beri tutarlı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılabilir. LEGO® yapım parçalarında öncelik, güvenlik ve kalitedir. Modelin güzel olduğu kadar sağlam da olduğundan emin olabilmeniz için titizlikle test edilir. Parça Sayısı: 37. 6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Dots Charmlı Gökkuşağı Bileklik 41953

144.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş