Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Disney Jasmine ve Mulan’ın Macerası 43208

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGP43208

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

924.90TL

Lego Disney Yasemin ve Mulan’ın Macerası 43208 
 

 

5 yaş ve üzeri çocuklar ile her yaştan Disney Aladdin ve Mulan hayranları, inşa edilebilen oyuncak bir saray ve tapınak, 2 mini bebek figürü, 2 LEGO hayvan figürü, ayrıca yapımı ekstra eğlenceli hale getiren dijital yapım talimatları içeren bu LEGO Disney Yasemin ve Mulan’ın Macerası setinden ilham alacak. Ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları, çocukların modeli yaparken gözlerinin önünde canlandırmalarına yardımcı olur. 
 

 

Oynayın, öğrenin ve gelişin; Bu Disney Princess modelleri çocukların özgüvenini geliştirmeye yardımcı olur, ayrıca filme dayalı sahneleri canlandırırken veya kendi sahnelerini hayal ederken hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını harekete geçirir. 
 

 

Bu set, kendi başına oynamak ya da oyunları geliştirmek için diğer LEGO Disney setlerine (ayrı satılır) eklenmek üzere tasarlanmıştır. Simgeleşmiş karakterler; Bu set, çocukların

 

Disney Jasmine ve Mulan mini bebek figürleriyle ve at Khan ile kaplan Rajah LEGO hayvan figürleriyle hemen oynamaya başlamasını sağlar. Harika bir çocuğun günlük oyunlarında hak ettiği eğlenceli bir hediyedir. Disney Yasemin ve kaplanı Rajah ile Agrabah’da vakit geçir! Sarayı ziyaret edip keşfet, sonra manzarayı izlemek için balkona çık. 
 

 

Dur bakalım, o kim? Yaşasın, Mulan, Khan ve Cri-kee ziyarete geliyor! Mutfakta bir şeyler atıştırdıktan sonra Mulan’a etrafı gezdir. Sihirli halıya atlayıp Mulan’ın tapınağına erik çiçeklerini görmeye gittikten sonra saraya geri dön! 
 

 

Yaratıcı oyunlar; Bu eğlenceli LEGO Disney Yasemin ve Mulan’ın Macerası setiyle Disney hayranlarına yaratıcı rol oyunlarına ilham verecek özellikler ve aksesuarlarla dolu bir hediye verin. 
 

 

Kutuda ne var? Bu 176 parçalı set, 2 katlı detaylı bir saray ve küçük bir tapınak ile birlikte kısa, eğlenceli, günlük oyunlara ilham verecek çok sayıda aksesuar içerir. 
 

 

Simgeleşmiş karakterler; Disney Yasemin ve Mulan’ı, ayrıca at Khan ve kaplan Rajah’yı içeren bu set, diğer Disney setleriyle (ayrı satılır) birleştirilebilir veya kendi başına kullanılabilir. 
 

 

5 yaş ve üzeri için eğlenceli bir hediye! Çocuklar tanınmış 2 Disney filmine dayalı sahnelerle yaratıcı olasılıklarla dolu bu sete bayılacak, çalışan bir çocuk için harika bir ödüldür. 
 

 

Oyunları harekete geçirecek detaylar; Yüksekliği 17 cm, genişliği 22 cm, derinliği 8 cm olan bu set, kısa, eğlenceli, günlük oyunlar için tasarlanmıştır. 
 

 

İnteraktif dijital yapım; LEGO Yapım Talimatları uygulamasıyla çocuklar modellerini yaparken dijital bir versiyonunu yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görselleştirebilir. 
 

 

Önemli yaşam becerileri; Detaylımini bebek figürleri ve tanınmış modelleriyle bu inşa edilebilen Disney Princess seti, eğlence yoluyla önemli yaşam becerileri kazandıran açık uçlu yaratıcı oyunları teşvik eder. 
 

 

Kutu ölçüsü: 35,4 x 5,9 x 19,1 cm. 
Parça sayısı: 176 
5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Disney Jasmine ve Mulan’ın Macerası 43208

924.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş