Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Disney Raya ve Ejderha Sisu 43184

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGP43184

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

352.90TL

Lego Disney Princess Raya ve Ejderha Sisu 43184

Disney Raya ile birlikte son ejderhayı bulmaya çalış ve Kumandra’yı kurtar! Yola çıkmadan önce malzemeler için saray kapısını ara. Aaa, şu tahta kutunun içinde ne var? Ne buldun? Keşfettiklerini topla, sonra haritayı al ve yeni bir maceraya atıl. Bak, ileride bir şelale var. Orada bir giriş mi var? Gizemli ve biraz da heyecanlı... İçeriye girdiğinde ne bulacaksın acaba? Bu farklı LEGO Disney Raya ve Ejderha Sisu setiyle heyecan ve gizem, Disney hayranlarını bekliyor. Bu heyecan verici sette sınırsız oyunları teşvik etmek için 2 model ve bir sürü aksesuar bulunur. Sette ayrıca basılı yapım talimatları ve dijital Instructions Plus bulunur! LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki, gerçek yaşamda yönlendirmeli yapım süreci ile küçük çocuklar bile kendilerini gerçek model ustaları gibi hissedecek... Harika! Yaratıcı olasılıklar! Bu açık uçlu set, çocukların istedikleri gibi oynamasına olanak tanır. Küçük bir gizli bölmesi olan detaylı bir saray kapısı ve açılan bir şelale, ayrıca Raya mini bebek figürü ve Ejderha Sisu LEGO figürüyle filmden heyecan verici sahneleri canlandırabilir ya da yenilerini hayal edebilirler. Eğlenceli bir ödül! Parçalarla yapılan bu oyuncak, bir çocuğun hayal gücüyle canlanmaya hazırdır ve oyun parkında herkesin beğenisini kazanacak benzersiz bir hediyedir. Muhteşem bir Kalp Sarayı yapmak için LEGO Disney Raya ve Kalp Sarayı setiyle birleştirilebilir. • Bu heyecan verici LEGO Disney Raya ve Ejderha Sisu setiyle bir çocuğa sürpriz yapın. Özelliklerle ve aksesuarlarla dolu bu eğlenceli set, yaratıcı rol oyunlarını teşvik eder. • Yeni film Disney Raya ve Son Ejderha’ya dayalı bu set, bir saray kapısı, şelale ve aksesuarlar, ayrıca Raya mini bebek figürü ve bir Ejderha Sisu LEGO figürü içerir. • Disney Raya ve Son Ejderha hayranları, detayları ve eğlenceli aksesuarlarıyla bu seti çok sevecek. İşlevleri ve hikaye başlatıcılarıyla 6 yaş ve üzeri çocuklar için harika ödüldür. • Parçalarla yapılan güzel ejderha Sisu’nun boyu 24 cm’dir ve yapıldıktan sonra her tür macerada tekrar tekrar oynanacak şekilde tasarlanmıştır. • Yenilikçi olun! Bu benzersiz set, çocukların hayal güçlerini heyecan verici şekillerde harekete geçirmek için diğer LEGO Disney setleriyle birleştirilebilir. Herkesin konuşacağı harika bir hediyedir. • Basılı yapım talimatları harika ama dijital Instructions PLUS MUHTEŞEM! LEGO Yapım Talimatları uygulamasını kullanarak küçük çocuklar bile modelleri yaparken yakınlaştırabilir ve görselleştirebilir. • Bu yaratıcı LEGO Disney setiyle çocukları fantastik ve macera dolu bir dünyaya götürün. Çocuklar Disney Raya ve Sisu ile heyecan verici maceraları canlandırabilir! Parça Sayısı: 216

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Disney Raya ve Ejderha Sisu 43184

352.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş