Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Disney Isabela'nın Sihirli Kapısı 43201

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGP43201

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

289.90TL

Lego Disney Isabela'nın Sihirli Kapısı 43201 LEGO Disney Isabela’nın Sihirli Kapısı setinin içi sihirle dolu. Kilitli ve açılan bir ‘kapı’ ile ortasında bir modelden oluşur, çocukların seti kişiselleştirmesi için çıkartma kağıdı, ayrıca basılı yapım talimatları ve dijital Instructions PLUS içerir. LEGO Yapım Talimatları uygulamasını kullanarak çocuklar modeli ekranda yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görüntüleyebilir. Bu yönlendirmeli süreç, daha küçük model severlerin bile usta model yapıcılar olmasını sağlar… muhteşem! Heryerde oyun! Disney Encanto hayranları, her yere gidebilen bu yapım oyuncağıyla bol bol yaratıcı eğlence yaşayabilir. Bağımsız olarak oynanabilir ya da başka LEGO Disney setlerine (ayrı satılır) eklenebilir, sınırsız oyunlara ilham verecek özellikler ve yaratıcı aksesuarlar içerir. Benzersiz karakterler Bu sihirli LEGO Disney setiyle çocuklar hemen Disney Isabela, Luisa ve Mirabel mikro bebek figürleri, ayrıca kuş ve kelebek figürleriyle oynamaya başlar. Bu birinci sınıf set, oyun parkında trendleri belirlemek isteyen çocuklar için harika bir hediyedir. Sihirli bir mikro dünyanın kapısını açın! Kız kardeşleri Isabela’nın odasının harikalarını keşfederken Disney Luisa ve Mirabel’e katılın. Yatağında dinlenin ya da dönen platformunda dönün ve odasında yetiştirdiği bütün güzel çiçekleri görün. Kuş ve kelebekler bahçede uçuşurken çay keyfi yapın, sonra yemeğe çağrılmadan önce Isabela’nın makyaj malzemeleriyle eğlenin! ● Bu benzersiz LEGO Disney Isabela’nın Sihirli Kapısı setiyle çocuklara filmden esinlenen pek çok oyun seçeneği verin. Kilidi ve kapıyı açınca eğlence başlar! ● Kilitli kapının arkasında ne var? Bu 114 parçalı sette çalışan kilidi, anahtarlığa takılı anahtarı olan ve açılan bir ‘kapı,’ bir orta model, çıkartma kağıdı ve hayali hikayeler oluşturmak için oyun başlatıcılar bulunur. ● Disney karakterleri Isabela, Luisa ve Mirabel, ayrıca kuş ve kelebek LEGO figürleri içeren bu set, tekbaşına veya diğer setlerle (ayrı satılır) birlikte yaratıcı maceralar için tasarlanmıştır. ● 5 yaş ve üzeri tüm Disney Encanto hayranları, bu benzersiz hediyeye bayılacak. ‘Kapı’ açıldığında, çalışan kilidi ve dönen platformu, ayrıca oyunlara ilham verecek özellikleri ve aksesuarları olan bir mikro dünya ortaya çıkar. ● Taşınabilir maceralar. ‘Kapı’ açıkken yüksekliği 7 cm, genişliği 22 cm, derinliği 12 cm olan bu set, kolayca toplanarak gezmeye giderken götürülebilir ve sergilendiğinde harika görünür. Kutu Ölçüsü: 19,1 x 6,1 x 20,5 cm. Parça Sayısı: 114 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Disney Isabela'nın Sihirli Kapısı 43201

289.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş