Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Disney Elsa ve Nokk Hikaye Kitabı Maceraları 43189

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGP43189

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00 - Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

379.90TL

Lego Elsa ve Nokk Hikaye Kitabı Maceraları 43189

Çocuklar, bu yaratıcı LEGO® ǀ Disney Elsa ve Nokk Hikaye Kitabı Maceraları (43189) setiyle Disney Karlar Ülkesi 2'nin sahnelerini ve hikayelerini keşfedebilir. Bu sette kişiselleştirilebilen açılır bir kitap ve süslemek için bir çıkartma sayfası, ayrıca basılı yapım talimatları ve dijital Instructions PLUS bulunur. Çocuklar, LEGO Yapım Talimatları uygulamasını kullanarak modeli döndürebilir ve görselleştirebilir. Yönlendirmeli yapım süreci, daha küçük model severlerin bile kendilerini usta model yapıcıları gibi hissetmesini sağlar… Harika!

Taşınabilir rol oyunu eğlencesi
Çocuklar, bu taşınabilir setle bir dünya yaratıcı eğlenceye sahip olur. Kendi başına oynayabilir ya da diğer LEGO ǀ Disney setlerine eklenebilir, hayal gücüne ilham verecek özellikler ve oyun başlatıcılarla doludur.

Sevilen karakterler ve heyecan verici sahneler
Bu yaratıcı LEGO ǀ Disney seti, Iduna ve Disney Elsa'nın 2 versiyonu olmak üzere 3 mikro bebek figürü, ayrıca Olaf, Nokk ve Toprak Devi LEGO figürlerini içerir. Hikaye kitabı, harika bir çocuğun günlük oyunlarında hak ettiği güzel bir hediyedir.

  • Bu LEGO® ǀ Disney Elsa ve Nokk Hikaye Kitabı Maceraları (43189) setiyle filme dayalı heyecan verici oyunları ya da yaratıcı eğlenceyi ateşleyin. Kitabı açınca oyun başlar!
  • Büyülü Ormanda ve ötesinde ne bekliyor? Bu havalı sette 2 taraflı orta modeli olan açılan bir kitap, serbest formlu çıkartmalar ve yaratıcı eğlence için bir sürü oyun başlatıcı bulunur.
  • Disney Elsa, Olaf, Toprak Devi, Nokk ve Iduna dahil sevilen mikro karakterler, bu parçalarla yapılan oyuncakta maceralara veya diğer setlerle birlikte yeni hikayelere ve eğlenceye hazır.
  • Disney Karlar Ülkesi 2’nin hayranları bu sete bayılacak. Kitap açıldığında ortaya çıkan tam bir mikro dünya, 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için heyecan verici bir yılbaşı, doğum günü ya da sıradan gün hediyesidir.
  • Taşınabilir maceralar. Açıldığında 23 cm genişliğinde, 12 cm derinliğinde ve 8 cm yüksekliğinde olan bu kitap, yeni kaçamaklar için yeterince büyüktür ya da eğlenceyi taşımak için kapatılabilir.
  • Basılı yapım talimatları harika ama dijital Instructions PLUS muhteşem! LEGO® Yapım Talimatları uygulamasını kullanarak küçük çocuklar bile modelleri yaparken yakınlaştırabilir ve görselleştirebilir.
  • Detaylı mikro bebek figürleri ve tanıdık sahneleriyle bu Disney Karlar Ülkesi 2 model oyuncak evi, hikaye başlatıcılar sunar ve önemli becerileri geliştirmeye yardımcı olan yaratıcı oyunları teşvik eder.
  • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur.
  • LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı: 125

5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Disney Elsa ve Nokk Hikaye Kitabı Maceraları 43189

379.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş