Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Disney Antonio’nun Sihirli Kapısı 43200

Marka: LEGO
Ürün kodu: LGP43200

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

249.90TL

Lego Disney Antonio’nun Sihirli Kapısı 43200 Çift taraflı, kilitli ve açılan bir “kapı” ile ortasında bir modelden oluşan, kişiselleştirmek için çıkartma kağıdı, basılı yapım talimatları ve dijital Instructions PLUS içeren bu LEGO Disney Antonio’nun Sihirli Kapısı setinin içi macerayla dolu. LEGO Yapım Talimatları uygulamasını kullanarak çocuklar modeli ekranda yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görüntüleyebilir. Bu yönlendirmeli süreç, daha küçük model severlerin bile usta model yapıcılar olmasını sağlar… Muhteşem! Taşınabilir oyun; Disney hayranları, her yere götürebilecekleri bu setle bol bol yaratıcı eğlencenin keyfini çıkarır. Bağımsız olarak oynanabilir ya da başka LEGO Disney setlerine (ayrı satılır) eklenebilir ve sınırsız oyunlara ilham verecek özellikler ve yaratıcı aksesuarlar içerir. Heyecan verici karakterler ve sahneler; Bu sihirli LEGO Disney setiyle çocuklar hemen Disney Mirabel ve Antonio mikro bebek figürleri, ayrıca kapibara, jaguar, kurbağa ve 3 kelebek figürüyle oynamaya başlar. Bu birinci sınıf set, oyun parkında trendleri belirlemek isteyen çocuklar için harika bir hediyedir. Eğlence dolu bir mikro dünyanın kilidini açın! Disney Mirabel’e ve odasında hayvanlarla konuşabilen tatlı, sıcakkanlı kuzeni Antonio’ya katılın. Uykunuz mu geldi? Dinlenmek için hamağı indirin, sonra odanın geri kalanını keşfedin. Bakın, Antonio’nun sevimli küçük jaguarı Parce kelebeklerle onamak istiyor. Antonio, harikulade ve sihirli bir ailenin üyesi ve kapısının arkasında keşfedecek o kadar çok şey var ki! • Bu özel LEGO Disney Antonio’nun Sihirli Kapısı setiyle filme dayalı rol oyunlarını veya yaratıcı eğlenceyi evinize götürün. Kilidi ve kapıyı açınca oyunlar başlar! • Kapının arkasında ne var? Bu 99 parçalı inşa edilebilen oyuncak; çalışan kilidi, anahtarlığa takılı anahtarı olan ve açılan bir ‘kapı,’ bir orta model, çıkartma kağıdı ve hayali hikayeler oluşturmak için oyun başlatıcılar içerir. • Disney Antonio ve Mirabel, ayrıca Chispi ve Parce LEGO figürleri içeren bu set, tek başına veya diğer Encanto veya Disney setleriyle (ayrı satılır) birlikte yaratıcı maceralar için tasarlanmıştır. • 5 yaş ve üzeri tüm Disney Encanto hayranları, bu benzersiz hediyeye bayılacak. ‘Kapı’ açıldığında, kalkan bir hamağı ve jaguar mağarası, ayrıca oyunlara ilham verecek harika özellikleri ve aksesuarları olan bir mikro dünya ortaya çıkar. • Taşınabilir maceralar. ‘Kapı’ açıkken yüksekliği 7 cm, genişliği 22 cm, derinliği 12 cm olan bu set, kolayca toplanarak gezmeye giderken götürülebilir ve sergilendiğinde harika görünür. Kutu ölçüsü: 20,5 x 6,1 x 19,1 cm. Parça sayısı: 99 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Disney Antonio’nun Sihirli Kapısı 43200

249.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş