Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego DC Comics Super Heroes Mobil Yarasa Üssü 76160

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76160

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

999.90TL

Lego DC Comics Super Heroes Mobil Yarasa Üssü 76160

   

Çok sayıda Batman aracı, cihazı ve silahı muhteşem bir kamyonda bir arada!

Mr. Freeze, Man-Bat ve Bronze Tiger kaçıyor! Mobil Yarasa Üssü’nün muhteşem teknolojisini, araçlarını ve silahlarını ortaya çıkarma zamanı! Motosikleti karada hızla sür, sonra su motoruyla suda ilerle. Batjet ile uçuşa geç, yere indiğinde BatQuad içinde hazır. Nightwing ile birlikte kötü adamları içerideki hapishaneye at ama dikkat et kapıyı patlatıp kaçmasınlar!

 

Simgeleşmiş araçlar, muhteşem cihazlar ve havalı silahlarla dolu hepsi bir arada Mobil Yarasa Üssü ile Batman™ filmlerinden sevilen 6 LEGO minifigürü.

 

• LEGO DC Mobil Yarasa Üssü (76160) oyuncağı, çocukların Batman ve Batgirl’ün 4 ünlü süper kötüyü yakalamasına yardım ederken kullanabileceği simgeleşmiş araçlar, muhteşem cihazlar ve havalı silahlarla doludur. 
• Bu ‘Tekerlekli Batcave’ setinde Batjet, BatQuad, motosiklet, su motoru, oyuncak kamyon ve Batman filmlerinden 6 minifigür bir arada: Batman, Batgirl, Nightwing, Mr. Freeze, Man-Bat ve Bronze Tiger. 
• Oyuncağın açılan tavanı ve yan tarafı, Batman'in Batcave aksesuarlarına kolay erişim sağlar. Keşfedecek bu kadar çok şeyle ve Batman™ filmlerinden 6 minifigürle bağımsız hayal gücüne dayalı oyun olasılıkları sınırsızdır. 
• Bu mobil Batcave yapım oyuncağını doğum günü hediyesi olarak almak yalnızca Batman filmlerinin hayranlarını heyecanlandırmakla kalmaz. Hayali oyunları seven 6 yaş ve üzeri tüm çocuklar için harika bir ‘kendi kamyonunu yapma' oyun setidir. 
• Mobil Yarasa Üssü, 38 cm uzunluğuyla fiziksel oyunlar için mükemmel boyuttadır ve çocukların destansı süper kahraman maceraları için gerekli her şeyi içerecek kadar büyüktür. 
• Bu Batman oyuncak kamyonu pil gerektirmez, yalnızca çocukların hayal güçleriyle çalışır! Bu kadar çok aksesuar ve eğlenceli özellikle küçük süper kahramanlar sınırsız fiziksel yaratıcı oyunların keyfini çıkarabilir. 
• Çocukların hemen modelleri yapmaya ve oynamaya başlamasını ve tüm havalı özelliklerinden ve inanılmaz araçlarından en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacak basit talimatlar içerir. 
• LEGO DC Batman oyun setleri, süper kahraman filmlerinin aksiyonunu çocukların ellerine verir. Gişe rekorları kıran filmlerden karakterler, araçlar, cihazlar ve silahlarla hayranları en sevdikleri sahneleri canlandırabilir ve kendi maceralarını oluşturabilir. 
• Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde mükemmel şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO yapım oyuncakları, 1958'den beri sektördeki en yüksek standartlara uygun üretilir. 
• LEGO yapım parçaları, çocuğunuzun yapım ve oyun setinin dünyadaki en yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

Parça Sayısı: 743

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego DC Comics Super Heroes Mobil Yarasa Üssü 76160

999.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş