Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego DC Comics Super Heroes Batman Maskesi 76182

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSS76182

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

899.90TL

 

Lego DC Batman Maskesi 76182

Etkileyici LEGO® DC Batman™: Batman Maskesi (76182) ile hayal gücünüz sizi GOTHAM CITY™’ye taşırken kendinizi zor ve tatmin edici bir yapım deneyimine kaptırın.Batman’in yapıp sergileyebileceğiniz ünlü kaskıPelerinli Kahraman’ın giydiği ünlü maskenin bu LEGO versiyonu, sergilendiği her yerde dikkatleri ve beğenileri üzerine toplayacak. Yüzü temsil eden şeffaf yapım parçaları ve sağlam tabana takılı şık bilgi levhasıyla bu çarpıcı model, uzun yapım süreci sona erdikten sonra bir tatmin duygusu sağlar.LEGO model yapım setleriBir süreliğine hayatın yoğunluğundan kaçın ve yetişkinler için LEGO yapım setleriyle yaratıcı model yapımının keyfini yeniden keşfedin. Yaparken tatmin edici, sergilendiğinde göz alıcı olan yetişkin LEGO setleri, model yapımıyla ya da çizgi roman kültürüyle ilgilenen herkes için harika doğum günü, yılbaşı ya da özel gün hediyeleridir. • LEGO® DC Batman™: Batman Maskesi (76182), yetişkinleri düşünerek tasarlanmış göz alıcı bir yap-sergile modeliyle Batman’in akıllara kazınan stilini ebedileştiriyor. • Yüksekliği 22 cm, genişliği 10 cm, derinliği 12 cm olan bu çarpıcı model, evinizde ya da iş yerinizde sergilendiğinde ilgi çekici bir sohbet konusu olacaktır. • Bu koleksiyonluk LEGO® DC Batman™ Batman Maskesi, 410 LEGO parçası adım adım çarpıcı bir sergi modeline dönüşürken fiziksel, stres attırıcı bir yapım deneyimi sunar. • Simgeleşmiş Batman™ kaskının bu aslına uygun LEGO® versiyonu, yüzü temsil eden şeffaf parçalar ve sağlam bir tabana takılı şık bir bilgi levhası içerir. • Yaratıcı yapım süper güçlerinizi şımartın. Bu koleksiyonluk Batman™ hatırası, kendi ellerinizle yapıp bitirdikten sonra bile uzun süre zevk ve tatmin duygusu sağlar. • Bu yap-sergile ürün, model yapmayı sevenler ya da Pelerinli Kahraman’ın yetişkin hayranları için idealdir. Harika bir doğum günü, yılbaşı hediyesi ya da kendinize bir ödül olabilir. • Kaliteli, kolay anlaşılır talimatlarıyla kutuyu açar açmaz bu büyüleyici yapım projesine başlayabilirsiniz. • Yetişkinleri düşünerek hazırlanan bu LEGO® setleri serisi, model yapımı tutkunlarını cezbedecek tatmin edici bir yap-sergile deneyimi sağlamak için tasarlanmıştır. • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde mükemmel bir şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım setleri, sektörün titiz kalite standartlarına uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur. • LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego DC Comics Super Heroes Batman Maskesi 76182

899.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş