Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Creator 3'ü 1 Arada Uzay Maden Robotu 31115

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMC31115

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

359.90TL

 

Lego Creator Uzay Maden Robotu 31115

Bu muhteşem Uzay Maden Robotu ile bu dünyanın dışında maceralar yaşa! Değerli kristalleri aramak için daire testereyi kullan ve bulduğunda jet çantana koy. Sinir bozucu yeşil uzaylıya dikkat et! Daha sonra robotu bir kargo taşıyıcıya ya da daha fazla galaksiler arası aksiyon için bir robotun pilotluk ettiği hareketli bir araca dönüştür veya yepyeni bir şey hayal et! Bu inanılmaz 3'ü 1 arada setle seçim senin. LEGO hayranları, bu etkileyici Creator 3'ü 1 Arada Uzay Maden Robotu yapım setiyle aksiyon sahnelerini canlandırmayı çok sevecek. Oyuncak robotun hareketli kol ve bacakları, dönen daire testeresi, sırtında jet çantası ve ifadeleri değişebilen yüzü gibi havalı özellikleri, çocuklara saatlerce eğlenceli rol oyunları oynamaları için gereken her şeyi sağlar. Yaratıcı eğlence için en iyi oyuncaklar! Uzay ve robot severler, bu LEGO Creator 3’ü 1 arada setiyle 3 farklı yapım ve oyun deneyiminin keyfini çıkarabilir. Uzaylı figürü ve kristallerle birlikte gelen Uzay Maden Robotunu yaptıktan sonra robot pilotlu 4 ayaklı bir kargo taşıyıcıya ya da hareketli 2 ayaklı bir LEGO robota dönüştürebilirler. İnanılmaz bir 3’ü 1 arada LEGO oyuncakları koleksiyonu! LEGO Creator 3’ü 1 arada yapım oyuncakları, her kutuda 3 farklı modelle heyecan verici bir olasılıklar dünyasını açar! Creator 3'ü 1 arada setler; arabalar, hayvanlar ve uçaklar dahil çocukların ilgisini çekecek inanılmaz bir model koleksiyonuyla en iyi yaratıcı oyunlara esin kaynağı olur. • Yaratıcı çocuklar, robot oyuncağını kullanarak kristalleri almak için uzaylıya karşı yarışabilir, 4 ayaklı bir kargo taşıyıcıyla galakside dolaşabilir ya da 2 ayaklı bir robotla uzay savaşlarına katılabilir. • Hareketli Uzay Maden Robotunun daire testeresi, jet çantası ve ifadeleri değişebilen bir yüzü bulunur, 4 ayaklı kargo taşıyıcının ve 2 ayaklı robotun birer robot pilotu vardır. • 327 parçalı bu LEGO Creator 3’ü 1 arada set, 7 yaş ve üzeri uzay meraklısı çocuklar için tatmin edici bir modeldir ve mükemmel bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir. • Robot oyuncağının boyu 15 cm’dir ve evde oynamak ya da gittiğiniz yere götürmek için ideal taşınabilir boyuttadır. • Diğer LEGO Creator 3’ü 1 arada setleriyle daha da büyük maceralar oluşturun: Vahşi Aslan, Yarış Arabası Taşıyıcı, Süper Motosiklet, Safari Ağaç Evi ve Sörfçü Plaj Evi. • LEGO Creator 3’ü 1 arada setler, çocuklar her kutudaki 3 farklı havalı ve renkli modelle aksiyon dolu hikayeler geliştirirken, sınırsız yaratıcı oyunların keyfini çıkarmalarına olanak tanır. Parça Sayısı: 327

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Creator 3'ü 1 Arada Uzay Maden Robotu 31115

359.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş