Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Creator Ortaçağ Kalesi 31120

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMC31120

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,599.90TL

Lego Creator Ortaçağ Kalesi 31120

   

Ortaçağ Kalesinde nefes kesen maceralar için geçmişe git. Alev püskürten ejderhaya karşı kulelerde nöbet tut. Heey, içeriye girmemesi için ön kapıyı kapalı tut! Su çarkını döndürerek demircinin kılıç yapmasına da yardım edebilirsin. Daha sonra havalı bir mancınığı olan bir kaleye ya da hapishaneli bir pazara dönüştür. Bu muhteşem Creator 3’ü 1 arada setle seçim senin. LEGO Creator 3’ü 1 arada Ortaçağ Kalesi yapım seti, 1 arada 3 modelle yaratıcı çocukları büyüleyecek: bir Ortaçağ Kalesi, kale kulesi ve ortaçağ pazarı. Bu ortaçağ oyuncak seti ayrıca çocukların cesur maceralarına daha da eğlence katmak için bir demirci ve etkileyici silahlarıyla 2 ortaçağ muhafızı olmak üzere 3 minifigür içerir. Kale 2 katlıdır ve arkadaki menteşeleri sayesinde farklı oyun seçenekleri için arkası açılabilir. Ayrıca açılan bir kapı, demirci, su değirmeni, kral odası ve hapishane bulunur. Kale kulesinin yanında çalışan bir oyuncak mancınık, ortaçağ pazarında su değirmeni, muhafız kulesi ve hapishane bulunur.

   

1426 parçalı bu LEGO Creator 3’ü 1 arada oyuncak Kale seti, 9 yaş ve üzeri yaratıcı çocuklar için tatmin edici bir yapım görevi, harika bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir. Bu oyuncak Kale, 26 cm yüksekliği, 31 cm genişliği ve 28 cm derinliğiyle oynamak veya çocuk odasında gururla sergilemek için ideal boyuttadır.

   

Parça sayısı: 1426

    

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Creator Ortaçağ Kalesi 31120

1,599.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş