Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Creator Adidas Originals Superstar 10282

Marka: LEGO
Ürün kodu: LYT10282

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,249.90TL

 

Lego Creator Adidas Originals Superstar 10282

50 yıllık bir geçmişi olan adidas Originals Superstar, gelmiş geçmiş en havalı spor ayakkabılardan biri olarak kabul edilir. Şimdi kendi LEGO adidas Originals Superstar modelinizi yapıp sergileyerek markaya olan sevginizi kutlayabilirsiniz. Güzel bir müzik açın, arkanıza yaslanın ve bu tatmin edici yapım projesiyle rahatlayın. Sonra ilham verici bir sohbet konusu olacak spor ayakkabınızı sergileyin.

 

Bu LEGO adidas Originals Superstar modeliyle spor ayakkabı koleksiyonunuza şaşırtıcı bir yeni parça ekleyin. Daha önce görülmemiş bu LEGO setinde LEGO parçalarıyla konuşma konusu olacağı kesin, koleksiyonluk bir sergi parçası yapacaksınız. Aslına uygun Superstar detayları Tıpkı gerçeğinde olduğu gibi LEGO versiyonunun da ünlü adidas Originals Superstar spor ayakkabı grafikleri, deniz kabuğu şeklinde burnu, yonca şeklinde logosu ve tırtıllı 3 çizgisi bulunur. Sağ ayakkabı mı sol mu? Siz karar verin! Bu setteki 17 ekstra LEGO parçası sayesinde spor ayakkabının sağ ya da sol tekini yapmayı seçebilirsiniz. Ekstra gerçekçi olması için bağcıkları da bulunur ve orijinal bir ayakkabı kutusunda gelir. Sizin için bir yapım projesi Bu set, yetişkinlere yönelik bir LEGO yapım setleri koleksiyonunun bir parçasıdır. Bir sergi standı ve levhasıyla bu model, adidas ve sokak giyimi eşyalarını sevenlerin ve yetişkin LEGO severlerin beğenisini kazanacak.

 

Yetişkinlere yönelik LEGO adidas Originals Superstar model setiyle dünyanın en ünlü spor ayakkabılarından birini yapın ve sergileyin.

 

Ünlü istiridye biçimli burnu, tırtıklı 3 çizgisi, dil kısmında adidas logosu ve diğer Originals Superstar grafikleri gibi aslına uygun detaylarla dolu.

 

Ayakkabı bağcıkları ve orijinal ayakkabı kutusu biçiminde paketiyle bu LEGO modeli, orijinal adidas spor ayakkabıya eğlenceli ve gerçekçi bir övgü niteliğinde.

 

adidas hayranları için en iyi hediyeyi mi arıyorsunuz? Bu model seti, koleksiyonluk sokak giyimi eşyalarını seven herkes ve farklı bir proje arayan yetişkin LEGO severler için idealdir.

 

Yüksekliği 12 cm, uzunluğu 27 cm, genişliği 9 cm’dir.

 

Sergi standı ve levhasıyla spor ayakkabı modeliniz, evde ya da ofiste gururla yerini alacak.

 

Bu LEGO adidas Originals Superstar seti, muhteşem tasarımları ve detaylara verilen özeni takdir eden yetişkin LEGO model hayranları için tasarlanmış, yaratıcı bir yapım setleri serisinin bir parçasıdır.

 

Parça Sayısı: 731

 

18 yaş ve üzeri için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Creator Adidas Originals Superstar 10282

1,249.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş