Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Classic Dünya Turu 11015

Marka: LEGO
Ürün kodu: LMC11015

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

974.90TL

Lego Classic Dünya Turu 11015

     

Bu LEGO Classic oyun setiyle çocukların yaratıcılığını dünyanın her köşesine taşıyın. Çocuklar, Afrika aslanından palmiye ağacına, Avrustralya kangurusundan sevimli yavrusuna dünyanın her yerinden simgeleşmiş hayvan ve nesnelerin ilham verici 15 model fikrine, ayrıca her modelin ait olduğu kıtayı gösteren bir postere sahip olacak. 950 LEGO parçası seçeneğiyle çocuklar hayal ettikleri her şeyi yapabilir! 4 yaş ve üzeri çocuklara yönelik 15 ilham verici model fikri içeren bu LEGO Classic Dünya Turu oyun setiyle çocukları dünyanın en ünlü hayvanları ve nesneleriyle tanıştırın. Oyuncak bir kel kartal, kaktüs, papağan, yavru timsah, orka, aslan, palmiye ağacı, zürafa, kırmızı otobüs, kanguru ve yavrusu, boz ayı, Asya evi, penguen ve civcivi, balık, yelkenli tekne ve uçak yapın!

   

Çocuklar, bu oyun setindeki eğlenceli 15 modeli yapıp oynamayı çok sevecek. Renkli duvar haritasıyla yaptıkları her hayvanın ve bitkinin ait olduğu kıtayı da görebilirler. Bu yaratıcı yapım oyuncağı, LEGO ile yeni tanışanlar ve LEGO koleksiyonlarını genişletmek isteyen çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da sıradan gün hediyesidir. Çocukların hayal edebildikleri her şeyi yapabilmesi için 950 orijinal LEGO yapım parçası içerir! Ayrıca daha da fazla eğlenmek için yapım parçalarını diğer LEGO setleriyle de birleştirebilirler. Kutunun içinde, her biri 3-4 modeli tamamlamak için gerekli LEGO parçalarını içeren 4 ayrı yapım parçası paketini bulacaksınız. Seçiminizi yapın, paketi açın ve yaratıcı eğlence başlasın! Her model fikri, kolay anlaşılır bir yapım rehberine sahiptir, böylece ilk kez yapanlar bile kendi LEGO oyuncaklarını inşa etmenin gururunu ve sevincini yaşayabilir. LEGO Classic yapım setleri, açık uçlu yaratıcı oyunlar için esin kaynağı fikirlerle doludur. Çocukların yaratıcılıklarını ve problem çözme becerilerini geliştirmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!

   

Parça sayısı: 950

   

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Classic Dünya Turu 11015

974.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş