Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Yarış Arabası 60322

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60322

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

269.90TL

Lego City Yarış Arabası 60322
 

 

F1 stili bir araba, ayrıca aletler ve şampiyonluk kupası içeren bu LEGO City Yarış Arabası oyun setiyle çocukları eğlence ve heyecan dolu bir dünyayla tanıştırın. Saatlerce heyecan verici yarış maceraları için tamirciyi ve yarış sürücüsü mini figürlerini ekleyin! 4 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için yapım eğlencesi! Bu 4 oyuncak yapım seti, resimli bir yazılı yapım rehberi ve modeli yapmaya başlamak için önceden oluşturulmuş bir taban olan LEGO Başlangıç Yapım Parçası içerir. Ayrıca akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki dijital yapım talimatlarını kullanabilirsiniz. Bu inanılmaz interaktif rehber, çocukların modeli yaparken yakınlaştırmalarına, döndürmelerine ve bitmiş modeli her açıdan görmelerine olanak tanır. 
 

 

Eğlence dünyası! LEGO City Harika Araçlar oyun setleri, yaratıcı oyunları en yüksek vitese çıkaran havalı oyuncaklarla çocukları aksiyonun tam ortasına götürür. Çocuklar her tür kara, hava ve su aracını keşfedebilir ve gerçek hayatı heyecan verici bir şekilde betimleyen oyun senaryolarını canlandırır. Süper havalı Yarış Arabası ile turbo hızında aksiyon için yarış pistine gidin. Yarış kaskınızı alın, arabaya binin ve gaza basarak başlangıç çizgisini geride bırakın. Pit stop zamanı mı? Merak etmeyin! Tamircinin hızlı bir tamir yapmasına yardım edin, sonra şampiyonluk kupasını kazanmak için rekor kıran bir tur daha atmak üzere piste çıkın! 
 

 

4 yaş ve üzeri çocuklar için yarış aksiyonu! Bu LEGO City Yarış Arabası oyuncak setiyle hayal gücüne dayalı oyunları hızlı şeride götürün. LEGO City Harika Araçlar evrenine eğlenceli bir giriş! 
 

 

Kutuda ne var? Çocukların oyuncak bir Yarış Arabası yapmak için ihtiyaçları olan her şey, ayrıca bir şampiyonluk kupası, aletler, sürücü ve tamirci mini figürleri. 
 

 

F1 stili detaylar! Çocuklar oyuncak arabayı yaparken inceledikten sonra saatlerce yaratıcı yarış eğlencesi için sürücüyü direksiyona oturtabilir. 
 

 

Her zaman verilebilecek eğlenceli bir hediye! Bu LEGO City Harika Araçlar yarış arabası oyuncağı, 4 yaş ve üzeri çocuklara doğum günü, yılbaşı ya da başka bir günde hediye olarak verilebilir. 
 

 

Taşınabilen oyunlar! Yapıldığında yarış arabasının yüksekliği 3 cm, uzunluğu 11 cm, genişliği 5 cm’dir, böylece çocuklar gittikleri her yerde oynayabilir. 
 

 

Eğlenceli mini figür aksesuarları içerir. Bu yarış arabası oyun setinde yarış aksiyonu ve mini figür pit stop tamirleri için oyuncak LEGO çekici, somun anahtarı, kask ve şampiyonluk kupası bulunur. 
 

 

Küçük model severler için rehber! Bu 4 seti bir LEGO Başlangıç Yapım Parçasına, resimli yapım rehberine ve ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında dijital yapım talimatlara sahiptir. 
 

 

Yaratıcı oyunları bir üst seviyeye çıkarın! LEGO City Harika Araçlar oyun setleri, gerçekçi araçlar ve eğlenceli karakterler içerir. Çocuklar yaparken ve oynarken önemli beceriler kazanır ve öz güvenleri gelişir. 
 

 

Kalite garantili! Tüm LEGO yapım parçaları; tutarlı, uyumlu ve yapımı eğlenceli olduğundan emin olmak için 1958’den beri titiz sektör standartlarına uygun üretilmektedir. 
 

 

Kutu ölçüsü: 15,7 x 4,5 x 15,1 cm. 
Parça sayısı: 46 
4 yaş ve üzeri için uygundur.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Yarış Arabası 60322

269.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş