Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Stunt Yıkım Gösteri Motosikleti 60297

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60297

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

224.90TL

Lego City Stuntz Yıkım Gösteri Motosikleti 60297


 

Seyircilerin nefesini kesen aksiyonlu gösteriler için mükemmel ikili olan yüksek hızlı bir gösteri motosikleti ve LEGO City Maceraları çizgi dizisinin gözü pek karakteri Wallop’u içeren volanlı LEGO City Gösteri Motosikleti (60297) oyun setiyle çocukların oyunlarını hareketlendirin. 
5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için eğlence Bu LEGO setinin kolay anlaşılır yapım talimatlarını kutuda bulabilirsiniz. Ya da internete girerek akıllı telefonlar ve tabletler için

 

LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki Instructions PLUS’ı indirebilirsiniz. İnanılmaz görüntü yakınlaştırma ve döndürme özelliklerine sahip bu interaktif yapım kılavuzu, çocukların model yapımında ustalaşmalarına yardımcı olur. 
 

 

Çocuklar gösterinin yıldızı olsun! LEGO City Gösteri setleri, gerçek hayattan etkinliklere dayalı yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik etmek için volanlı motosikletler, havalı araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine götürür. Daha da büyük ve çılgın gösteriler için LEGO City Gösteri serisinden setlerle birleştirin! 
 

 

Volanlı bir motosiklet ve LEGO City TV’nin gözü pek gösteri sürücüsü Wallop’u içeren bu LEGO City Yıkım Gösteri Motosikleti (60297) ile aksiyonun dozunu arttırın. 
 

 

Kutuda ne var? Çocukların muhteşem volanlı bir gösteri motosikleti yapması için gereken her şey, ayrıca LEGO City Maceraları çizgi dizisinden gözüpek minifigür karakteri Wallop bulunur. 
 

 

Çocuklar gösteri motosikletini iterek volanı harekete geçirebilir, sonra fırlatarak duvar yıkan gösteriler ve havada manevralar yapabilir! 
 

 

Bu LEGO City Yıkım Gösteri Motosikleti oyuncağı, gösteri hayranları ile 5 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da sıradan gün hediyesidir. 
 

 

Yapıldığında Yıkım Gösteri Motosikletinin yüksekliği 3 cm, uzunluğu 6 cm, genişliği 2 cm’dir. 
 

 

Daha da fazla gösteri aksiyonu için Yıkım Gösteri Motosikleti oyun setini LEGO City Gösteri serisinden diğer setlerle birleştirin. 
 

 

Basılı bir yapım rehberi ile akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan, çocuklar için interaktif yapım rehberi Instructions PLUS ile birlikte gelir. 
 

 

LEGO City Gösteri setleri, yaratıcı hikayeleri ve gerçek hayat senaryolarına dayalı rol yapma faaliyetlerini teşvik eden havalı araçlar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine taşır. 
 

 

Tüm LEGO yapım parçaları; tutarlı, uyumlu ve yapımı eğlenceli olduğundan emin olmak için 1958’den beri titiz sektör standartlarına uygun üretilmektedir. 
 

 

LEGO parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir. 
 

 

5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Stunt Yıkım Gösteri Motosikleti 60297

224.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş