Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Spor Araba 60285

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60285

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

124.90TL

Lego City Spor Araba 60285

 

Havalı arabaları seven çocuklar, LEGO City Spor Araba'ya 60285 bayılacak. Bu araç, aerodinamik gövde, üstü açık sürmek için çıkarılabilir tavan, ayarlanabilir arka spoyler, sportif siyah jantlar, yol tutuşlu lastikler ve minifigür sürücü için detaylı bir kokpit gibi muhteşem tasarım detaylarıyla doludur. Bir parça hayal gücü katın ve otoyola çıkın!

 

5 yaş ve üstü erkek ve kız çocuklar için bir LEGO ödülü Bu LEGO City spor arabanın yapım talimatlarını kutuda bulabilirsiniz. Ya da akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus'ı indirebilirsiniz. Bu interaktif yapım rehberi, inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde kısa sürede acemi LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür.

 

LEGO City'nin Harika Araçları Erkek ve kız çocuklar, LEGO City Harika Araçlar oyun setleriyle her tür gerçekçi makine ve aracı keşfedebilir, yapıp oynarken fiziksel becerilerini ve öz güvenlerini geliştirir. Hayal gücüne dayalı rol oyunları için ilham verici bir araç olan bu etkileyici spor araba yapım setiyle 5 yaş ve üstü erkek ve kız çocukları LEGO® City’nin heyecan verici dünyasıyla tanıştırın. Kutuda ne var?

 

Direksiyonun arkasında sürücü minifigürü için yeri olan, etkileyici LEGO City Harika Araçlar spor arabayı yapmak için çocukların ihtiyacı olan her şey. Havalı arabaları seven çocuklara ödül. Göz alıcı kaportası, ayarlanabilir arka spoyleri, yol tutuşlu lastikleriyle sportif siyah jantları ve sete dahil minifigür sürücüsü için koltuğu olan koyu renk camlı detaylı kokpitiyle muhteşem bir tasarım. Bu LEGO City Spor Araba (60285) yapım seti, 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da her gün hediyesidir. Yapıldığında LEGO® City spor arabanın yüksekliği 4 cm, uzunluğu 12 cm, genişliği 5 cm'dir. Çocukların geniş hayal güçleriyle çalışır. Yapım parçası paketlerini açar açmaz oyunlar hemen başlar. Basit bir basılı yapım rehberi vegenç model yapıcıları için interaktif bir yapım rehberi olan Instructions PLUS dahildir.

 

 

 

Akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulabilirsiniz. LEGO City Harika Araçlar setleriyle çocukların yaratıcılığını bir üst seviyeye çıkarın. Özelliklerle dolu araçlar ve karakterler, çocukların fiziksel becerilerini ve öz güvenini geliştirmeye yardımcı olurken, hayal gücüne dayalı oyunları teşvik eder. Birbiriyle uyumlu ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958’den beri bu hiç değişmedi. LEGO City yapım parçaları, tüm yapım setlerinin katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Spor Araba 60285

124.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş