Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Roket Montaj ve Nakliyesi 60229

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60229

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,749.90TL

 

Lego City Roket Montaj ve Nakliyesi 60229

Küçük uzay maceracılarını, NASA’dan esinlenen ve bağımsız oynamak için mükemmel olan roket fırlatma setiyle ödüllendirin. Bu inanılmaz LEGO® City 60229 Roket Montaj ve Nakliyesi çocuk oyuncağında açılan 2 minifigürlük kokpiti ve keşif robotu kargo modülü olan büyük, çok aşamalı bir roket; dönen anten çanağı olan bir fırlatma kontrol odası ve vinçli roket montaj alanı bulunur. Dönen kolu, açılan kapıları ve yükselen platformu olan bir keşif robotu laboratuvarı, ayrıca eğilen fırlatma rampalı büyük bir paletli araç, Haziran 2019’da yeni çıkan eklemli kavrayıcı kolu ve açık kasası olan bir kamyon, uzayan kolu ve matkabı olan bir keşif robotu var. Bu harika yapım oyuncağı ayrıca Haziran 2019’da yeni çıkan 2 jeot ve ışık direği, 7 minifigür ve bir robot figürü içerir.
7 LEGO® City minifigürü dahildir: 2 astronot, 2 yer ekibi teknisyeni, bir Fırlatma Direktörü, bilim insanı ve laboratuvar teknisyeni, ayrıca bir robot figürü.
Çocuklara yönelik bu yapım setindeki büyük, çok aşamalı roketin açılan 2 minifigürlük kokpit modülü ve keşif robotu kargo modülü; büyük roket taşıma aracının açılan kabini, paletleri, eğilen roket desteği ve fırlatma rampası; keşif robotu nakliye kamyonunun Haziran 2019'da yeni çıkan eklemli kavrayıcı kolu ve açık kasası; keşif robotunun uzayan kolu ve matkabı bulunur.
Bağımsız oynamak için mükemmel olan bu uzay setinde roket montaj çerçevesi yapısının vinci; keşif robotu laboratuvarının açılan kapısı, yükselen platformu ve dönen kolu; fırlatma kontrol odasının dönen uydu çanağı, bilgisayarı ve dönen ekranı, ayrıca yer modelinin jeotları, kayası ve ışık direği bulunur.
Aksesuarlara Haziran 2019'da yeni çıkan 2 jeot, bir kürek, laboratuvar aletleri, dizüstü bilgisayar, telsiz ve fincan dahildir.
Paletli araçtaki mobil fırlatma rampası ve roket kızağı, roketi fırlatmak için uygun konuma eğilebilir.
Bu harika yapım oyuncağı çocuklar için mükemmel bir hediyedir.
Roketin yatay halde yüksekliği 8 cm, uzunluğu 43 cm ve genişliği 13 cm’dir.
Paletli nakliye aracının yüksekliği 12 cm, uzunluğu 29 cm ve genişliği 15 cm'dir.
Kamyonun yüksekliği 8 cm, uzunluğu 17 cm ve genişliği 6 cm'dir.
Keşif robotunun yüksekliği 3 cm, uzunluğu 5 cm ve genişliği 3 cm'dir.
Montaj çerçevesi binasının yüksekliği 21 cm, genişliği 28 cm ve derinliği 12 cm’dir.
Keşif robotu laboratuvarının yüksekliği 12 cm, genişliği 18 cm ve derinliği 19 cm’dir.
Fırlatma kontrol kulesi odasının yüksekliği 12 cm, genişliği 15 cm ve derinliği 6 cm’dir.

7 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Roket Montaj ve Nakliyesi 60229

1,749.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş