Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Polis Mobil Komuta Kamyonu 60315

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60315

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,039.90TL

Lego City Polis Mobil Komuta Kamyonu 60315 
 

 

Çocuklar LEGO City Polis Mobil Komuta Kamyonu oyun setiyle kendi LEGO City Maceraları TV dizisi hikayelerini oluşturabilir. Oyuncak bir polis kamyonu ve hapishaneli bir römork, insansız hava aracı, ATV, ayrıca hırsızların traktörü ve yumurta fırlatıcılı römorku gibi muhteşem özellikler, heyecan verici fonksiyonlar ve havalı araçlarla doludur.
 

 

Duke DeTain, Gracie Goodhart ve Snake Rattler mini figürlerini ekleyin ve eğlence başlasın! 6 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmıştır. Bu LEGO yapım seti, adım adım basılı bir yapım rehberine ve interaktif dijital yapım talimatlarına sahiptir. Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan dijital yapım rehberi, çocukların modelleri yaparken her açıdan görmelerine olanak tanıyan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir. 
 

 

LEGO City’nin ilham veren dünyası! LEGO City oyun setleri, özelliklerle dolu binalar, gerçekçi araçlar ve hayal gücüne dayalı açık uçlu oyunlara ilham veren eğlenceli karakterleriyle keyifli bir yapım ve oyun deneyimi sunar. Duke DeTain ve Gracie Goodhart, mobil komuta kamyonunda bir hırsızı taşırken ŞAPP! Snake Rattler, özel traktör römorkundan kamyonun ön camına yumurta fırlatıyor. Sonra ÇAATT! Mobil hapishanenin duvarını söktü ve kurtardığı suç ortağıyla birlikte kaçıyor! Polisin insansız hava aracını uçurun, ATV’yi harekete geçirin ve hırsızlar kaçmadan önce peşlerine düşün. 
 

 

LEGO City TV temalı polis oyun seti; LEGO City Polis Mobil Komuta Kamyonu, çocuklar ve LEGO City Maceraları TV dizisinin hayranları için ilhamla doludur. 
 

 

Kutuda ne var? Çocukların oyuncak bir polis kamyonu, hapishaneli bir römork, insansız hava aracı, ATV ve römorklu bir traktör yapmak için ihtiyaçları olan her şey, ayrıca 3 LEGO City TV karakteri dahil 4 mini figür. 
 

 

Özellikler ve fonksiyonlar; Çocuklar traktör römorkundan yumurta fırlatabilir, hapisten kaçma fonksiyonunu çalıştırabilir ve ATV’yi eğerek her yöne çevirebilir. 
 

 

Her duruma uygun bir hediye; Bu LEGO City Polis oyuncağı, 6 yaş ve üzeri çocuklara ve LEGO City Maceraları TV dizisinin hayranlarına doğum günü, yılbaşı ya da başka bir günde hediye olarak verilebilir. 
 

 

Oynamak ve sergilemek için detaylı modeller; Yapıldığında polis kamyonunun yüksekliği 6 cm, uzunluğu 16 cm, genişliği 6 cm’dir. 
 

 

LEGO mini figür aksesuarları dahil; Bu polis oyuncak setinde hayal gücüne dayalı oyunlar için oyuncak insansız hava aracı kumandası, kelepçe ve yumurta gibi pek çok eğlenceli aksesuar bulunur. 
 

 

İnteraktif dijital yapım rehberi dahil; Çocuklar, akıllı telefonlar ve tabletler için LEGO Yapım Talimatları uygulamasıyla yaparken modelleri yakınlaştırabilir, döndürebilir ve görüntüleyebilir. 
 

 

Çocukların yaratıcı becerilerini geliştirir; Çocuklar modelleri yaparken ve oynarken öz güvenleri ve önemli yaşam becerileri gelişir. 
 

 

Kutu Ölçüsü: 38,2 x 7 x 26,2 cm. 
Parça Sayısı: 436 
6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Polis Mobil Komuta Kamyonu 60315

1,039.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş