Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Polis Arabası 60312

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60312

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

299.90TL

Lego City Polis Arabası 60312
 

 

Çocukları havalı jantları, geniş çamurlukları ve yol tutuşlu lastikleri olan sportif bir oyuncak polis devriye arabası içeren bu LEGO City Polis Arabası oyun setiyle eğlence ve heyecan dolu bir dünyayla tanıştırın. Saatlerce hayal gücüne dayalı hırsız yakalama aksiyonu için el feneri ve polis şapkası olan polis memuru mini figürünü ekleyin!
 

 

5 yaş ve üzeri çocuklar için LEGO yapım oyuncağı. Bu set, adım adım resimli yapım rehberine ve interaktif dijital yapım talimatlarına sahiptir. Akıllı telefonlar ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasında bulunan sezgisel dijital yapım rehberi, çocukların modelleri yaparken her açıdan görmelerine olanak tanıyan inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları içerir.
 

 

Hayal gücü dünyasına hoş geldiniz! LEGO City Polis oyun setleri, yaratıcı oyunların vitesini yükselten havalı oyuncaklarla çocukları aksiyonun tam ortasına götürür. Çocuklar, gerçek hayatı eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde betimleyen oyun senaryolarıyla dünyayı keşfeder.
 

 

Bu yüksek hızlı Polis Arabası ile LEGO City hırsızlarına yetişin. Geniş jantlarına, çıkıntılı çamurluklarına ve havalı farlarına göz atın. Bu muhteşem arabayı sırf görmek bile kötü adamları durduracak! Şimdi el fenerini alın, polis şapkanızı takın, arabaya atlayın ve hırsız yakalama maceraları için şehre gidin!
 

 

5 yaş ve üzeri için oyuncak polis arabası. Bu LEGO City Polis Arabası yap-oyna setiyle yaratıcı oyunların vitesini yükseltin!
 

 

Kutuda ne var? Direksiyonun arkasında sete dahil polis memuru mini figürü için yeri olan bir oyuncak polis arabası
 

 

Yaratıcı oyunlar için yapım oyuncağı! Çocuklar oyuncak polis arabasını yaparken keşfettikten sonra polis memurunu direksiyona oturtup hırsız kovalama maceralarına çıkabilir.
 

 

Her zaman verilebilecek eğlenceli bir hediye! Bu LEGO City Polis Arabası oyuncağı, 5 yaş ve üzeri çocuklara doğum günü, yılbaşı ya da başka bir günde hediye olarak verilebilir.
 

 

Taşınabilen oyunlar! Yapıldığında oyuncak Polis Arabasının yüksekliği 4 cm, uzunluğu 11 cm, genişliği 5 cm’dir. Çocukların gittikleri her yerde oynamaları için mükemmeldir.
 

 

LEGO mini figür aksesuarları dahil; bu oyuncak polis arabası oyun seti, içindeki polis mini figürü için bir oyuncak el feneri ve polis şapkasıyla birlikte gelir.
 

 

Küçük model severlere rehber! Bu yapım seti, basılı resimli bir yapım rehberine ve LEGO Yapım Talimatları uygulamasında dijital yapım talimatlarına sahiptir.
 

 

Gerçek hayata dayalı oyunlar! LEGO City oyun setleri, gerçek hayattan senaryolara dayalı yaratıcı rol oyunlarına ilham veren binalar, araçlar ve karakterler içerir.
 

 

Kalite garantili! Tüm LEGO yapım parçaları; tutarlı, uyumlu ve yapımı eğlenceli olduğundan emin olmak için 1958’den beri titiz sektör standartlarına uygun üretilmektedir.
 

 

Kutu ölçüsü: 15,7 x 4,5 x 14,1 cm.
Parça sayısı: 94
5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Polis Arabası 60312

299.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş