Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Okyanus Mini Denizaltı 60263

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60263

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

139.90TL

Lego City Okyanus Mini Denizaltı 60263

 

Çocuklar için eğlenceli su altı keşif maceraları!

           

Bu havalı LEGO City Okyanus Mini Denizaltı ile denizin gizemlerini keşfet. Mini denizaltının kubbeli kokpitini aç ve deniz tabanına doğru yola çık! Vaay! Eski bir hazine sandığı! Pervaneli denizaltıyı uygun konuma getir ve elmasları almak için inceleme kollarını kullan. Denizaltının etrafında daireler çizen çekiç başlı köpek balığına dikkat et! Bir Lego City Okyanus kaşifi için sıradan bir gün.

        

• Bu LEGO City Okyanus Mini Denizaltı oyun seti, 4 yaş ve üzeri çocuklar için ideal bir hediyedir ve yaratıcı, bağımsız oyunları teşvik etmek üzere tasarlanmıştır. 

   
• Kutuda ne var? Harika bir oyuncak keşif denizaltısı, korsan hazine sandığı ve mücevherleri olan bir deniz tabanı sahnesi, bir pilot minifigürü ve çekiç başlı bir köpek balığı figürü bulunur. Tüm çocukların dalgaların altında hayali oyunlara ihtiyacı vardır. 

     
• Çocuklar açılan küre kokpiti, dönen pervanesi ve hareketli inceleme kolları olan bu oyuncak denizaltıyı çok sevecek. Hazine sandığında mücevherler bulunur ve çekiç başlı köpek balığının ağzı açılır. 

         
• LEGO 4 setleri, çocukların LEGO model yapımı sanatını öğrenmesinin eğlenceli bir yoludur. Özel başlangıç yapım parçaları ve basit basılı yapım kılavuzlarıyla çocukların öz güvenlerini ve kabiliyetlerini adım adım arttırmasına yardımcı olur. 

       
• Oyuncak denizaltı yapıldığında (inceleme kolları uzatılmış halde) yüksekliği 6 cm, uzunluğu 20 cm, genişliği 6 cm'dir. Pilot minifigürü için kubbeli kokpitte yeterince yer var! 

         
• Pil gerekmez: Bu Okyanus Mini Denizaltı yapım oyuncağı çocukların hayal güçleriyle çalışır, böylece keşif eğlencesi hemen başlayabilir! 

         
• 4 yaş ve üstü çocuklara yönelik bu oyun seti, basit bir basılı yapım kılavuzu içerir ve oyuncular için interaktif bir yapım kılavuzu olan Instructions PLUS ile kullanılabilir. Akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO Yapım Talimatlarının bir parçası olarak mevcuttur. 

   
• LEGO City, hepimiz için daha iyi bir dünya inşa eden National Geographic Kaşiflerinin çığır açıcı çalışmalarını desteklemekten gurur duyar. LEGO City Okyanus oyun setleri, çocukları sualtı keşiflerinin heyecan verici dünyasıyla tanıştırır. 

    
• LEGO City Okyanus oyun setleri, en yüksek sektör standartlarına ve kriterlerine göre tasarlanmıştır. Böylece LEGO yapım parçaları tutarlı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılır. 

       
• Tüm LEGO City yapım parçaları, her bir yapım setinin en yüksek global güvenlik ve kalite standardına uygunluğundan emin olmak için kapsamlı bir şekilde test edilir.

Parça Sayısı: 41

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Okyanus Mini Denizaltı 60263

139.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş