Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60266

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,249.90TL

Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266

    

Çocuklar için özelliklerle dolu bir okyanus keşif oyuncağı!

Güçlü LEGO City Okyanus Keşif Gemisi ile açık denizlerde yol al! Heyecan verici keşif yolculuğunda LEGO City Adventures çizgi dizisi kahramanı Harl Hubbs ve keşif ekibine katıl. İniş rampasından havalan ve harika helikopterden etrafı kuş bakışı izle. Köpekbalığı kafesini ve araştırma denizaltısını suya indirmek için geminin vincini kullan. Sonra derinliklere dalarak deniz tabanındaki gizemli gemi enkazını keşfet!

• Bu çok modelli LEGO City Okyanus Keşif Gemisi oyun seti, küçük kaşifler için mükemmel bir hediyedir ve eğlenceli ve tatmin edici bir oyun deneyimi için çocukların ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir. 


• Kutuda ne var? Çalışan vinci, köpek balığı kafesi, teknesi, denizaltısı ve helikopteri olan, yüzen bir oyuncak keşif gemisi ile LEGO City TV karakteri Harl Hubbs dahil 8 minifigür, ayrıca köpek balığı ve vatoz balığı figürleri. 


• Çocuklar yüzen oyuncak geminin vincini kullanarak denizaltını ve köpek balığı kafesini indirebilir, helikoptere ve denizaltıya pilotluk edebilir, hazine dolu batık gemiyi keşfedebilir ya da uyuma ve araştırma alanları olan kaptan köşkünün içinde oynayabilir. 


• 5 yaş ve üzeri çocuklara güzel oyuncaklar mı arıyorsunuz? Bu yapım seti, okyanus keşfine ilgi duyan çocuklar ve LEGO City Maceraları çizgi dizisinin hayranları için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da özel gün hediyesidir. 


• Yapıldığında oyuncak keşif gemisinin yüksekliği 18 cm, uzunluğu 63 cm ve genişliği 17 cm’dir, batık korsan gemisinin yüksekliği 16 cm, uzunluğu 13 cm ve genişliği 8 cm’dir. 


• Pil gerektirmez. Yüzen bir oyuncak gemi dahil bir çok model içeren bu oyun seti, küçük çocukların geniş hayal güçleriyle çalışır! 


• Bu yapım seti, basit bir basılı yapım kılavuzu içerir ve yeni başlayan oyuncular için interaktif bir yapım kılavuzu olan Instructions PLUS ile kullanılabilir. Akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO Building Instructions uygulamasının bir parçası olarak mevcuttur. 


• LEGO City, hepimiz için daha iyi bir dünya inşa eden National Geographic Kaşiflerinin çığır açıcı çalışmalarını desteklemekten gurur duyar. LEGO City Okyanus oyun setleri, çocukları sualtı keşiflerinin heyecan verici dünyasıyla tanıştırır. 


• LEGO City Okyanus yapım setleri, en yüksek sektör standartlarına ve kriterlerine göre tasarlanmıştır. Böylece LEGO yapım parçaları tutarlı, birbiriyle uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılır. 


• Tüm LEGO City yapım parçaları, en yüksek global güvenlik ve kalite standardına uygun oyuncak yapım setleri üretmek için aşırı koşullarda test edilir.

Parça sayısı: 745

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Okyanus Keşif Gemisi 60266

1,249.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş