Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City İtfaiye Jipi 60279

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60279

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

137.90TL

Lego City İtfaiye Jipi 60279

 

Bu LEGO City İtfaiye Jipi 60279 oyun setiyle çocukların oyunlarına heyecan katın. İtfaiye jipini sola ve sağa eğerek döndürebilir, önündeki dozer bıçağıyla yanan LEGO kütüklerini uzaklaştırabilir ve yangını söndürmek için su parçaları atabilir. Bir LEGO City itfaiyecisiyle bu yapım oyuncağı gerçekten çocukların hayal güçlerini harekete geçirecek.Eğlenceli ve yapımı kolayBu itfaiye jipi oyuncağı, hem basılı yapım talimatları hem de akıllı telefonlar ve tabletlere yönelik ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus'ı içerir. Bu interaktif yapım rehberi, inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde kısa sürede acemi LEGO yapıcıları usta yapıcılara dönüştürürÇocukların yaratıcılığını harekete geçirin. LEGO City itfaiye setleriyle çocuklar, gerçek hayattan durumları yansıtan açık uçlu maceraların ve aksiyon dolu senaryoların keyfini çıkaracak. Özelliklerle dolu binalar, gerçekçi araçlar ve eğlenceli karakterler, çocukların yaratıcılığın ve hayal gücünün gelişebileceği bir dünyaya girmesini sağlar.

 

• Bu itfaiye jipi, çocukların gerçekçi yangın söndürme maceralarını oynarken sıradan kahramanlara dönüştüğü heyecan verici LEGO® City dünyasına harika bir giriştir. 5 yaş ve üstü çocuklar için uygundur.

 

• Kutuda ne var? LEGO® City İtfaiye Jipi (60279) oyun seti, dozer bıçağı ve yangın hortumu olan, direksiyonu dönen bir itfaiye jipi, yanan LEGO kütükleri ve kasklı bir itfaiyeci minifigürü içerir. • Çocuklar itfaiye jipini sağa sola yatırarak sürebilir, önündeki dozer bıçağını kullanarak LEGO® alevlerini ittirebilir ve mermi atıcı yangın hortumundan su parçalarını fırlatarak alevleri devirebilir.

 

• Bu LEGO® itfaiyeci oyun seti, özel bir gün için harika bir küçük hediyedir. 5 yaş ve üstü erkek ve kız çocuklar için mükemmeldir ve yalnızca temel yapım becerileri yeterlidir.

 

• Yapıldığında itfaiye jipinin yüksekliği 6 cm, uzunluğu 10 cm, genişliği 5 cm’dir.

 

• LEGO® aksesuarları arasında bir megafon, itfaiye kaskı ve alevli kütükler bulunur.

 

• Basılı bir yapım rehberi ve akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının içinde olan Instructions PLUS dahildir. Bu interaktif yapım kılavuzu, çocukların usta yapıcılar olmasını sağlar!

 

• LEGO® City itfaiye oyuncakları, çocuklar gerçek hayata benzeyen ortamlarda açık uçlu maceralar oluştururken hayali rol oyunlarını harekete geçiren renkli binalar, havalı araçlar ve eğlenceli karakterler içerir.

 

• Kaliteli bir çocuk oyuncağı mı arıyorsunuz? Birbiriyle uyumlu ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO® City yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur.

 

 

• Güvenliğe büyük önem veriyoruz. LEGO City yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City İtfaiye Jipi 60279

137.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş