Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

İlk Alışverişinize Özel %10 İndirim Kodu: WELCOME10

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Gösteri Arenası 60295

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60295

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,399.90TL

Lego City Gösteri Arenası 60295 Lego City Gösteri Arenası 60295
 

 

LEGO City Gösteri Arenası (60295) oyun seti, volanlı bir motosiklet ve muhteşem gösteri aksiyonu için düzenekler içerir. Çocuklar oyuncak motosikleti fırlatarak ateşli bir halkanın içinden geçirebilir, 2 havalı canavar kamyonla geri taklalar ve gösteriler gerçekleştirebilir ve farklı performanslar için gösteri modüllerini kolayca yeniden düzenleyebilir. 3 LEGO

 

City TV karakteri dahil 6 minifigürle birlikte gelir. 6 yaş ve üzeri çocuklar için bir yapım ve oyun deneyimi Gösteri Arenası setine basit bir basılı yapım kılavuzu ve Instructions PLUS dahildir. Akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan bu interaktif yapım kılavuzu, yakınlaştırma ve görüntüyü döndürme araçlarıyla LEGO modelleri yapmayı çocuk işi haline getirir. Çocuklar gösterinin yıldızı olsun! LEGO City Gösteri setleri, yaratıcı rol yapma faaliyetlerini teşvik etmek için volanlı motosikletler, havalı araçlar, gerçekçi yapılar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine götürür. Daha da fazla eğlence ve heyecan için aksiyon dolu LEGO City Gösteri evreninden oyun setleriyle birleştirin!
 

 

Havalı yarışmalar ve kalabalıkların nefesini kesen performanslarla dolu bu LEGO City Gösteri Arenası (60295) oyuncak setiyle aksiyon dolu oyunlara sahne hazırlayın.
 

 

Kutuda ne var? Çocukların 2 canavar kamyon, tavanı kapanabilen 2 araba, ateşli bir halka, fırlatma rampaları, volanlı gösteri motosikleti, sosisli sandviç standı, podyum, 6 minifigür ve daha fazlasını yapmaları için gereken her şey var.
 

 

Çocuklar, volanlı bir gösteri motosikleti ve araba ezen 2 canavar kamyonla muhteşem gösteriler ve yarışmalar düzenleyebilir. Daha da fazla eğlence için bu seti LEGO City Gösteri serisinden başka setlerle birleştirin!
 

 

6 yaş ve üzeri çocuklar ve gösteri hayranları için etkileyici doğum günü ya da sıradan bir gün hediyesidir.
 

 

Yapıldığında canavar kamyonun yüksekliği 11 cm, uzunluğu 14 cm, genişliği 9 cm’dir.
 

 

Pil gerekmez. Gösteri Arenası, volan teknolojisiyle ve çocukların hayal güçleriyle çalışır.
 

 

Basılı bir yapım rehberi ve akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO Yapım Talimatları uygulamasının içinde olan Instructions PLUS dahildir. Bu interaktif yapım kılavuzu, çocukların model yapım ustası olmalarını sağlar.
 

 

LEGO City Gösteri setleri, yaratıcı hikayeleri ve gerçek hayat senaryolarına dayalı rol yapma faaliyetlerini teşvik eden havalı araçlar ve eğlenceli karakterlerle çocukları aksiyonun kalbine taşır.
 

 

Tüm LEGO City yapım parçaları, birbiriyle uyumlu olduğundan ve her seferinde tutarlı bir şekilde takılıp çıkarılabildiğinden emin olmak için katı sektör standartlarına uygundur.
 

 

LEGO City yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.
 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Gösteri Arenası 60295

1,399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş