Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Elit Polis Tekne Taşıma Aracı 60272

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSCT60272

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

279.90TL

Lego City Elit Polis Tekne Taşıma Aracı 60272

   

Çocuklar sıradan kahraman rollerini oynamayı çok sever, bu LEGO® City Elit Polis Tekne Taşıma Aracı (60272) oyun setiyle tam da bunu yapabilirler! Ayrılabilir tekne römorklu harika bir zırhlı polis jipi, polis botu ve havalı bir sürat motoru bulunur. Bunlara bir de popüler LEGO City Maceraları çizgi dizisi karakterleri teğmen Duke DeTain ve Suçlu Clara'yı da eklediğinizde, aksiyon dolu LEGO eğlencesi için sahne hazır. Eğlenceli ve yapımı kolay Bu muhteşem yapım oyuncağı basit yapım talimatları ile birlikte gelir ama aynı zamanda akıllı telefonlara ve tabletlere yüklenebilen ücretsiz LEGO Building Instructions uygulamasının bir parçası olan Instructions PLUS seçeneği de bulunur. Bu interaktif yapım kılavuzu, inanılmaz görüntüyü yakınlaştırma ve döndürme araçlarıyla küçük LEGO severlerin çabucak ustalaşmasına yardımcı olur. Çocuklar için harika bir oyuncak LEGO City Elit Polis oyun setleri, gerçek hayatı eğlenceli ve hayal gücü geniş bir şekilde yansıtan heyecan verici oyun senaryoları sunar. Gerçekçi araçlar ve eğlenceli karakterler, 5 yaş ve üzeri çocuklar için hayal gücü geniş, açık uçlu oyunları ve yaratıcılığı harekete geçirir.

  • Bu çok araçlı LEGO® City Elit Polis setiyle LEGO City Maceraları çizgi dizisinin heyecanını evinize getirin. Aksiyon dolu fiziksel oyunları seven çocuklar için mükemmel.

  • Kutuda ne var? Ayrılabilir tekne römorklu zırhlı bir polis jipi, bir polis botu ve bir sürat teknesi, ayrıca LEGO® City çizgi dizi karakterleri Duke DeTain, Suçlu Clara ve bir sürü harika aksesuar.

  • Çocuklar daha da eğlenceli oyunlar ya da muhteşem sergi modelleri için bu setteki araçları ve karakterleri diğer orijinal LEGO® oyun setleriyle birleştirebilir.

  • Bu LEGO® City Elit Polis Tekne Taşıma Aracı (60272) oyun seti, 5 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da özel gün hediyesidir. Sadece çok temel yapım becerileri gerektirir.

  • Yüksekliği 6 cm, uzunluğu 12 cm ve genişliği 6 cm olan oyuncak polis arabasına Duke DeTain minifigürü sığabilir, botun yüksekliği 3 cm, uzunluğu 11 cm ve genişliği 5 cm'dir.

  • Pil gerektirmez. Bu LEGO® City oyuncak yapım seti çocukların hayal güçleriyle çalışır, böylece oyunlar hemen başlayabilir!

  • Basılı bir yapım rehberi ve akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO® Building Instructions uygulamasının içinde olan Instructions PLUS dahildir. Bu interaktif yapım rehberi, küçük model severlerin ustalaşmasına yardımcı olur!

  • LEGO® City Polis setleri, çocuklar gerçek hayata benzeyen mekanlarda açık uçlu maceralar geliştirirken hayal gücüne dayalı rol oyunlarını harekete geçiren özelliklerle dolu aksesuarlar, harika araçlar ve eğlenceli karakterler içerir.

  • LEGO® City oyun setleri, tüm LEGO yapım parçalarının tutarlı, birbiriyle uyumlu olması ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılması için en yüksek sektör standartlarına ve kalite kriterlerine uygundur.

  • LEGO® yapım parçaları, her çocuğun yapım setinin en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

  

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Elit Polis Tekne Taşıma Aracı 60272

279.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş