Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego City Airport Yolcu Uçağı 60262

Marka: LEGO
Ürün kodu: LSC60262

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,399.90TL

Lego City Airport Yolcu Uçağı 60262

    

Havalı çocuklar için LEGO Havaalanı oyun seti!

Egzotik yerlere heyecan verici yolculuklar için herkes binsin! Devasa LEGO City Yolcu Uçağı hazır ve yolcu almaya başladı. LEGO City TV’den Poppy Starr da havalı kırmızı üstü açık arabasıyla geldi! Yer ekibinin otomobili yüklemesine, uçak merdivenini yerleştirmesine ve yolculara koltuklarını göstermesine yardım et. Sonra mükemmel bir kalkış için pistte ilerlemeye başlamadan önce atık suların boşaltıldığını kontrol et!

Bu yolcu uçağı oyuncağı, LEGO City’nin heyecan verici dünyasına ideal bir giriştir. 6 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel olan bu set, gerçek yaşamdan olaylara dayalı yaratıcı, bağımsız oyunlara esin kaynağı olmak üzere tasarlanmıştır.

Kutuda ne var? Bu yolcu uçağı oyuncağı büyük bir uçak, araba asansörlü havaalanı kamyonu, uçak merdiveni, havaalanı terminali, kırmızı üstü açık bir araba, 8 minifigür ve bir bebek figürü içerir.

LEGO City Maceraları çizgi dizisinden Poppy Starr dahil yolcu minifigürleri ve pilot için koltukları olan büyük bir uçak modeli, ayrıca bagaj bandı ve kontrol kulesi olan bir terminal binası bulunur.

LEGO City Yolcu Uçağı yapım seti, oyuncak uçakları ve uzak ülkelere uçmanın heyecanını seven 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için harika bir doğum günü ya da özel gün hediyesidir.

Yolcu uçağı yapıldığında yüksekliği 18 cm, uzunluğu 54 cm ve genişliği 44 cm, terminal binasının yüksekliği 21 cm, genişliği 28 cm ve derinliği 12 cm'dir.

Pil gerekmez: Bu uçak yapım oyuncağı küçük çocukların büyük hayal güçleriyle çalışır, böylece oyunlar hemen başlayabilir!

Bu yapım setinin talimatlarını kutuda bulabilirsiniz. Veya internete girin ve ücretsiz LEGO Building Instructions uygulamasının parçası olan Instructions PLUS'ı indirin. Modeli yakınlaştırarak, döndürerek ve görselleştirerek yapım sürecini canlandırın.

LEGO City Havaalanı oyuncakları, açık uçlu bağımsız oyunlara esin kaynağı olan özelliklerle dolu binalar, gerçekçi araçlar ve eğlenceli karakterlerle çocukların becerilerini ve özgüvenini geliştirir.

Tüm LEGO City Havaalanı oyun setleri, tüm LEGO yapım parçalarının tutarlı, birbiriyle uyumlu olması ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılması için en yüksek sektör standartlarına ve kalite kriterlerine uygundur.

LEGO yapım parçaları, her çocuğun yapım setinin en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

     

Parça Sayısı: 669

      

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego City Airport Yolcu Uçağı 60262

1,399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş