Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Art The Beatles 31198

Marka: LEGO
Ürün kodu: LAD31198

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,274.90TL

Lego Art The Beatles 31198

      

Bu resim setiyle yaratıcı bir aktivite yapın ve stres atın!

 

Hiç ünlü bir müzik grubunu bir resimle kutlamak istediniz mi? Bu etkileyici projeyle The Beatles grubunun 4 üyesinden birinin resmini yapın. Yaratıcı bir alan hazırlayın ve resmi yaparken odaklandığınız bir zaman geçirin. Sete dahil Soundtrack, deneyiminize başka bir boyut katar ve resmi yaparken sizi grup üyeleri hakkında bilgiler parçasını ekleyin ve sevginizi gösterin.

 

Bu sıra dışı LEGO Art The Beatles 4’ü 1 arada duvar resmi seti ve sürükleyici Soundtrack’i ile tutkunuza derinlemesine dalmanın benzersiz ve eğlenceli bir yolunu bulun.

 

Beatles hayranıysanız tam size göre mükemmel bir setimiz var. Bu LEGO Art The Beatles setiyle ünlü müzik grubunun benzersiz 4 portresinden 1’ini yapın ve yaratıcı bir uğraşla günlük hayattan kaçmanın tadını çıkarın. Rahatlatıcı bir proje Bu 2933 parçalı setle en sevdiğiniz 4 Beatles üyesinden 1'inin, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ya da Ringo Starr'ın detaylı bir duvar portresini yapın. Yaparken sete dahil Soundtrack'i dinleyin ve kendinizi bu ünlü müzik grubu hakkında hikayelere ve beklenmedik ayrıntılara kaptırın. Tabloyu ‘The Beatles’ imzasıyla tamamlayın ve duvarda ya da rafta sergileyin. Sanatsal farkındalık Bu duvar resmi setini tamamlamanın tatminini yaşamak için ressam olmanız ya da LEGO modellerinden bir koleksiyonunuzun olması gerekmez. Bittiğinde, gururla sergileyebileceğiniz bir esere sahip olacaksınız. Bu LEGO Art seti; müzik, resim, tasarım ve mimariye odaklanan bir yapım setleri koleksiyonunun bir parçasıdır. Bu setler, ayrıca yeni bir proje arayan (siz dahil) herkes için harika bir hediyedir.

 

• 4 yapım seçenekli bir model içeren bu çarpıcı LEGO Art The Beatles tablo setini yapın. Dört portreden birini yaptıktan sonra The Beatles sevginizi duvarınızda ya da kitaplığınızda sergileyebilirsiniz.


• 9 kanvas duvar dekoru plakası, ‘The Beatles' imza plakası, parçalarla yapılmış LEGO çerçevesi, benzersiz yeni askı parçası ve parça separatörü içeren 2933 parçalı bu LEGO setiyle günlük telaşlardan uzaklaşın.


• Bu set, yaratıcı bir sanat eseri oluştururken resim ve sanat tutkunuza kendinizi kaptırmanızı sağlar. İçindeki Soundtrack ile gerçekten sete dalabilir ve yaparken beklenmedik detayları öğrenebilirsiniz.


• Bu benzersiz seti yaparken ve sergilerken müziğe ve The Beatles’a olan sevginizi kutlayın. Ayrıca kendiniz ya da hayatınızdaki diğer yaratıcı proje tutkunları için hayal gücü geniş bir doğum günü hediyesidir.


• Bu 4'ü 1 arada tablo 40 cm²'dir. Duvarda ya da rafta sergilendiğinde çok güzel durur ve detaylarıyla koleksiyonunuzda dikkat çeker. Bu çok yönlü LEGO seti, 4 farklı yapım seçeneği sunar.


• Pil gerekmez – yetişkinlere yönelik bu resim seti, LEGO yapım parçaları ve benzersiz bir Soundtrack ile stres attırıcı, sürükleyici bir yapım deneyimi sunar. Günlük rutininizden kaçın ve muhteşem bir duvar resmi yapın.


• Orta sehpaya konulabilecek kalitede yapım talimatları, proje boyunca size yol gösterir ve yapmaya başlamadan önce derinlemesine bir dalışla başlar. Başladığınızda, bu sete özel Soundtrack deneyiminin keyfini çıkarın.


• Simgeleşmiş resimlerin, müzisyenlerin, süper kahramanların ve Sith Lordlarının duvarda ya da rafta sergilemek için mükemmel olan LEGO Art modelleri, yaratıcı resim ve el sanatlarına olan ilginizi keşfederken tatmin edici bir yapım deneyimi sunar.


• LEGO yapım parçaları, tüm LEGO Art yapım setlerinin katı güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için test edilir, böylece bu The Beatles duvar dekoru güzel olduğu kadar da sağlamdır.

 

Parça Sayısı: 2933

       

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.

 

Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Art The Beatles 31198

1,274.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş