Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Lego Art Andy Warhol'un Marilyn Monroe Tablosu 31197

Marka: LEGO
Ürün kodu: LAD31197

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

1,749.90TL

Lego Art Andy Warhol'un Marilyn Monroe Tablosu 31197

    
Bu resim setiyle yaratıcı bir yapımın keyfini çıkarın ve kafanızı dinlendirin!

    
Hiç kendi Andy Warhol resminizi yapmayı hayal ettiniz mi? Artık göz alıcı pembe renkteki bu ünlü Marilyn Monroe portresinin bir replikasını yapabilir ya da yepyeni renklerde bir portre oluşturabilirsiniz. Siz yaparken, sete dahil Soundtrack size Andy Warhol ve Marilyn Monroe hakkında beklenmedik ayrıntılar sunar. Portreyi bitirdiğinizde özel imza parçasını ekleyin ve resminizi duvarda ya da rafta sergileyin.
Bu muhteşem LEGO Art Andy Warhol'un Marilyn Monroe 4’ü 1 arada duvar tablosu ve sete dahil Soundtrack ile rahatlamanın ve deşarj olmanın benzersiz bir yolunu keşfedin.

    
Andy Warhol ya da Marilyn Monroe hayranıysanız bu set tam size göre. Bu LEGO Art Andy Warhol'un Marilyn Monroe setiyle simgeleşmiş bir tabloyu yeniden yaratın. Kendinize odaklanın ve rahatlatıcı bir aktiviteyle günlük yaşamdan kaçın. Yaratıcı bir proje Andy Warhol'un ünlü pop art Marilyn Monroe portresi. Tabloyu yaparken Soundtrack'i dinleyin ve setle ilgili beklenmedik ayrıntıları ve sesli hikayeleri dinlerken kendinizi bir sanat ve yaratıcılık dünyasına kaptırın. Özel imza plakasıyla tamamlayın ve resminizi duvarda ya da rafta sergileyin. Hem zihinsel, hem fiziksel bir uğraş Bu duvar resmi setini tamamlamanın tatminini yaşamak için ressam olmanız ya da LEGO modellerinden bir koleksiyonunuzun olması gerekmez. Bitirdiğinizde, gururla sergileyebileceğiniz bir esere sahip olacaksınız.

Bu LEGO Art seti; pop kültür, resim, tasarım ve mimari ile ilgilenen yetişkinler için ilham verici bir koleksiyonun bir parçasıdır. Bu setler, yeni bir proje arayan (siz dahil) herkes için harika bir hediyedir.

     
• 4 benzersiz yapım seçeneğine sahip, simgeleşmiş bir tablo içeren bu özel LEGO® Art Andy Warhol’un Marilyn Monroe  setini yapabilirsiniz. Yaparken kaliteli zaman geçirdikten sonra tamamlanmış eseri duvarınızda sergileyin.
• 9 kanvas duvar dekoru plakası, özel bir imza plakası, parçalarla yapılmış LEGO çerçevesi, benzersiz yeni askı parçası ve kolayca yapmak için parça separatörü içeren 3341 parçalı bir LEGO setiyle yaratıcılığınızı gösterin.
• Bu set, benzersiz bir sanat eserini yaparken yaratıcılık tutkunuza kendinizi kaptırmanın bir yoludur. Sete dahil Soundtrack ile resim setine daha derinden dalabilir ve yeni bilgiler öğrenebilirsiniz.
• Bu güzel seti yaparken ve sergilerken Andy Warhol veya Marilyn Monroe sevginizi keşfedin. Ayrıca kendiniz ya da hayatınızdaki sürükleyici ve yaratıcı projeleri seven diğer model severler için muhteşem bir hediyedir.
• Bu 4'ü 1 arada tablo 40 cm²'dir. Duvarda ya da rafta sergilendiğinde çok güzel durur, orijinal detaylarıyla tüm koleksiyonlarda öne çıkar. Bu LEGO seti, 4 farklı yapım seçeneğine sahiptir.
• Pil gerekmez – yetişkinlere yönelik bu resim seti, LEGO yapım parçaları ve benzersiz bir Soundtrack ile stres attırıcı, sürükleyici bir yapım deneyimi sunar. Günlük rutininizden kaçın ve muhteşem bir duvar resmi yapın.
• Orta sehpaya konulabilecek kalitede yapım talimatları, resme derinlemesine bir dalışla başlayarak proje boyunca size yol gösterir. Başladığınızda setin özel Soundtrack deneyiminin keyfini çıkarın.
• Simgeleşmiş resimlerin, müzisyenlerin, süper kahramanların ve Sith Lordlarının sergilemek için mükemmel olan LEGO Art modelleri, kendinize vakit ayırmanızı ve yaratıcı resim ve el sanatlarına olan ilginizi beslemenizi sağlayarak tatmin edici bir yapım deneyimi sunar.
• LEGO yapım parçaları, tüm LEGO Art yapım setlerinin katı güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için test edilir, bu nedenle bu Andy Warhol’un Marilyn Monroe duvar dekoru güzel olduğu kadar da sağlamdır.

      

Parça Sayısı: 3341

   
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Lego Art Andy Warhol'un Marilyn Monroe Tablosu 31197

1,749.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş