Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

L.O.L. Dans Bebekler CDU12 117896

Marka: LOL
Ürün kodu: 117896EUC

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

199.90TL

 L.O.L. Sürpriz Dans Bebekler CDU12 117896

     

Yepyeni bir seri, L.O.Lciler’in heyecan ile beklediği lansman DANCE DANCE DANCE! L.O.L. Surprise Dance ile şimdi müzik, dans ve eğlence L.O.L.ciler ile buluşmaya devam ediyor!. L.O.L. Surprise Dance Dance Dance Bebekleri, L.O.L. Surprise dans yarışmasında havalı hareketlerini ve tarzlarını göstermeye hazırlar! Her biri kendine özel mor ışık feneri ile benzersiz dans hareketlerini L.O.L.ciler’e nasıl yapılacağını gösteren holografik dans kartı ile birlikte 8 sürprizle geliyor! Sürprizler bununla bitmiyor, her bir L.O.L. Surprise Dance Bebek'i hologrofik dans kartı ile beraber, kendine özgü dans pistine sahip. Dance Dance Dance serisindeki her bir dans pistini birbirine bağlayabilir ve hepsini aynı anda döndürüp sergileyebilirsiniz. Çocuklar, kendi danslarını yapmaları için tüm L.O.L. Dance Bebekler ile beraber dans kartlarını biriktirmek isteyecekler! Üstelik paketteki fener L.O.L. Dance Bebekler'in üzerinde gezdirildiğinde mor ışık sürprizlerini ortaya çıkaracak! Her bir bebeğin dans kartını açarken kendi koreografili danslarını oluşturabilir ve yeniden  Remix'leyebilirsiniz! Dans, müzik, moda ve eğlenceyi seven L.O.L.ciler DANCE DANCE DANCE serisine bayılacaklar! 12'li teşhir kutu ile sergileniyor.

      

 

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


L.O.L. Dans Bebekler CDU12 117896

199.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş