Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Jurassic World Sesli ve Hareketli Carnotaurus GNL07

Ürün kodu: GNL07

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

274.90TL

 Jurassic World Sesli ve Hareketli Carnotaurus GNL07

   

Jurassic World animasyon çizgi dizisi Camp Cretaceous'tan ilham alan Sesli ve Hareketli Carnotaurus Toro figürüyle maceranın bir parçası olun! Gerçekçi hareket kabiliyetine sahip bu büyük boy dinozor figürü, çocukların "Ana Saldırı" özelliğiyle aksiyonu kontrol etmesine olanak tanır. Kafası ile belini hareket ettirmek ve yanlara doğru döndürmek için kuyruğu yukarı doğru kaldırarak Toro figürünü istediğiniz gibi kontrol edin. Kuyruğu kaldırdığınızda ya da kuyruktaki düğmeye bastığınızda Toro KÜKRER! Toro'nun diğer figürleri ve aksesuarları ağzıyla kapması için kuyruktaki düğmeye basarak çeneyi açıp kapatın. Kükreme efektleriyle çocuklar, muhteşem kontrollere bayılacak! Sesli ve Hareketli Carnotaurus Toro oynatılabilir eklemlerin yanı sıra özgün bir şekle ve gerçekçi dokuya sahiptir. Nublar Adası haritası ve yeniden kullanılabilir dinozor çıkartmaları kitapçığı ile daha da fazla aksiyona ve maceraya atılın. Özellikle dinozorları ve aksiyon dolu oyunları seven Jurassic World hayranı 4 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir! Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Daha fazla dinozor macerası için Jurassic World Facts uygulamasını (Android ve iOS) indirip dinozorunuzu tarayarak canlanmasını izleyebilir, dinozorlara yakından bakabilir, kükremelerini duyabilir, dinozorlarla ilgili eğlenceli bilgiler öğrenebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz! Sesli ve Hareketli Carnotaurus Toro dinozor figürü, Jurassic World animasyon çizgi dizisi Camp Cretaceous'tan ilham alınarak tasarlandı. Büyük boy figürün "Ana Saldırı" özelliğiyle aksiyonu istediğiniz gibi kontrol etmek için kuyruğu yukarı kaldırarak dinozorun kafası ile belini hareket ettirebilir ve yanlara döndürebilirsiniz. Kuyruğu yukarı kaldırdığınızda veya kuyruktaki düğmeye bastığınızda Carnotaurus KÜKRER! Toro'nun diğer figürleri ve aksesuarları ağzıyla kapması için kuyruktaki düğmeyi kullanarak çeneyi açıp kapatın. Sesli ve Hareketli Carnotaurus Toro aynı zamanda filmden esinlenen tasarıma, oynatılabilir eklemlere, gerçekçi renk ve dokuya sahiptir ve yeniden kullanılabilir dinozor çıkartmaları içeren sahne kitapçığı ve haritayla birlikte gelir. Özellikle dinozorları ve aksiyon dolu oyunları seven Jurassic World hayranı 4 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediyedir! Dinozorlarla eğlenceyi zirveye çıkarmak için Jurassic World Facts uygulamasını (Android ve iOS) indirebilirsiniz. Uygulamayla dinozorunuzu tarayıp canlanmasını izleyebilir, kükremelerini duyabilir, dinozorlarla ilgili eğlenceli bilgiler edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz!

    

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Jurassic World Sesli ve Hareketli Carnotaurus GNL07

274.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş