Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Hot Wheels Track Builder Unlimited Spiral Dönüşlü Pist HDX79

Marka: Hotwheels
Ürün kodu: HDX79

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

399.90TL

Hot Wheels Track Builder Unlimited Spiral Dönüşlü Pist HDX79

     

Hot Wheels Track Builder Unlimited Spiral Dönüşlü Pist Oyun Seti, baş döndüren heyecanlarla doludur.

Çocukların bu zorlu zaferi kazanması için arabalarını fırlatıp üçlü spiral çemberde son sürat yol alması ve yolun sonunda kendilerini bekleyen hedefi vurması gerekiyor. Arabaları spiralin ortasından fırlatıp hedefi doğrudan vurmak için kurulumu değiştirin. Her iki şekilde hedefi vurmada ustalaşarak spiral dönüş yarışlarını her zaman şampiyonlukla tamamlayın. Fırlatıcı, hedef ve yan pist parçaları, tabandaki özel bölümlerde kolayca ve rahatlıkla saklanabilir. 1 adet Hot Wheels araç dahildir. Diğer setlere bağlanabilir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Hot Wheels Track Builder Unlimited Spiral Dönüşlü Pist Oyun Seti ile arabaları çemberlerden geçirip atlatın.

Çocuklar, iki farklı kurumla Hot Wheels araçlarını son sürat çemberlerden geçirip atlayış yapabilir ve hedefi vurabilir.

Dilerseniz arabanızın spiral çemberde hızla yol almasını sağlayıp hedefe doğru fırlatın, dilerseniz kurulumu değiştirip arabanızı doğrudan hedefe fırlatın.

Her yarışın galibi olmak için farklı fırlatma güçleri uygulayarak denemeler yapın. Kolayca ve rahatlıkla saklamak için fırlatıcıyı, hedefi ve yan pist parçalarını, oyun setinde özel olarak ayrılmış bölümlere yerleştirin. Çocukların, hayallerini süsleyen pist sistemini kurana kadar inşa etmeyi sürdürebilmesi için tüm pist parçaları diğer Hot Wheels pist setleriyle uyumludur. (Diğer pist setleri ayrı olarak satılır.)

6 yaş ve üzeri çocukları mutlu edecek mükemmel bir hediye olan bu set, bir an önce aksiyon denemelerine başlamaları için 1 adet Hot Wheels araç da içerir. 1 adet Hot Wheels Track Builder Unlimited Spiral Dönüşlü Pist Oyun Seti ile 1 adet Hot Wheels araç içerir.

Ürün ölçüsü: 61,7 x 92,8 x 57,4 cm. 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Hot Wheels Track Builder Unlimited Spiral Dönüşlü Pist HDX79

399.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş