Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Hot Wheels Temalı Retro Arabalar GRT27

Marka: Hotwheels
Ürün kodu: GRT27

Hızlı Kargo

Hafta içi 14.00-Cumartesi 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

57.90TL

 Hot Wheels Temalı Retro Arabalar GRT27

   

Hot Wheels 1968'den bu yana, kesintisiz eğlence için en havalı ve en çılgın oyuncak arabaları ve pistleri üreterek sınırları zorluyor. 16 metal arabalık bir seriden yola çıkan Hot Wheels hızlı aksiyona, eğlencenin zirvesine ve destansı maceralara adanmış, küresel bir yaşam tarzı markasına dönüştü. Hot Wheels Flying Customs araç koleksiyonu sayesinde artık çocuklar ve koleksiyonerler, geçmişte en sevilen arabalarla aksiyonu deneyimleyebilecek. Hot Wheels’in hız, güç, performans ve eğlence geleneğini taşıyan bu 1:64 ölçekli nostaljik araçlar, havalı retro tarzda ambalajları ve koleksiyona uygun tasarımlarıyla hayranlarını onlarca yıllık Hot Wheels tarihinde bir yolculuğa çıkarıyor. Birbirinden efsanevi araçlar sizleri bekliyor! Çocuklar ve koleksiyonerler en sevdikleri aracı seçip bu nostaljik deneyimin tadını çıkarabilir veya sergilemeye değer bir koleksiyon oluşturabilir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. ​ Karşınızda Hot Wheels’in hız, güç, performans ve eğlence mirasıyla tasarlanmış Hot Wheels Flying Customs araçları! Hayranlar ve koleksiyonerler, bu nostaljik koleksiyondaki özgün süslemelere ve koleksiyona uygun tasarımlara sahip geçmişin sevilen araçlarıyla aksiyonu deneyimleyebilecek. 1:64 ölçekli araçların her biri, gerçekçi ayrıntılara ve retro tarzda havalı ambalajlara sahiptir. Birbirinden efsanevi araçlar sizleri bekliyor! Hayranlar en sevdikleri aracı seçip klasik araba sürme oyunları oynayabilir veya sergilemeye değer bir koleksiyon oluşturabilir.Hot Wheels Flying Customs araçları koleksiyonerler, araba tutkunları ve 3 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir hediyedir.

    

 

Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll'da.
Hafta içi 14:00'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

 

 

 

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Hot Wheels Temalı Retro Arabalar GRT27

57.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş