Bu sitenin tarayıcınız için sınırlı desteği vardır. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.
Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz kargoya uygundur Tüm Ürünlerde Ücretsiz Kargo!

Hafta içi 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

Fisher Price Eğlenceli Arı Kovanı GJW27

Marka: Fisher Price
Ürün kodu: GJW27

Hızlı Kargo!

Hafta içi 14.00-Cumartesi günleri 11.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!

142.90TL

Fisher-Price Eğlenceli Arı Kovanı GJW27 

   
Çocuğunuz Fisher-Price® Eğlenceli Arı Kovanı'nın başına geçip maceralara atılacak. Arılı paraları kovandaki yuvaya atan bebekler, paranın dolambaçlı yoldan ilerleyip düştüğünü görür. 
    
Nereye gittiler ki? Kimse bilmiyor! Kovana düşen paralar, soldaki metal zili çalabilir veya tıkırtı sesi çıkararak sağ kısımdan aşağı kayabilir. 
      
Vurmalı silindir, dönen bölme, boncuklu çıngıraklar ve çevirme düğmesi gibi uygulamalı aktiviteleri bulunan kovan, bebeğinizin ince motor becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirir. Yuvaya girebilen 3 para ile arı kovanı temalı aktivite oyuncağı Vurmalı silindir, dönen bölme, boncuklu çıngıraklar, bal peteği şeklindeki çevirme düğmesi ve para atma oyunu minik elleri çalıştırır. Arı kovanında gerçek ahşap ayrıntılara ek olarak metal zil, yumuşak kumaş yüzeyli kanatlar ve antenler kullanılmıştır. Oyuncağın arka kısmında paralar için saklama haznesi bulunur.  

          
Çocuklar için en güzel, en kaliteli oyuncak çeşitleri, en iyi fiyat indirimleri ile her zaman ToysAll"da.
Hafta içi 14:00" a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargoya verilir.
Siparişinizi kredi kartınız ile vade farksız 6 taksit fırsatıyla satın alabilirsiniz.

İade Hakkı: Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 (on dört) gün içerisinde iade edebilirsiniz. Tekrar satılabilir ürününüzü, faturanız ve doldurulmuş iade formunuzla birlikte, “413991455”müşteri numaramızı kullanarak MNG Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

İade Toysall.com’a Ulaştı Bilgilendirmesi: İadeniz bize ulaştığında e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Geri Ödeme: İade ettiğiniz ürünler iade şartlarına uygun olduğu takdirde, geri ödeme işlemleri 3 iş günü içerisinde tamamlanıp bankanıza iletilir. İade edilen tutar, ortalama 1-3 iş günü içerisinde kredi kartlarına yansırken, bu süreç nakit kartlarda bankanıza bağlı olarak uzayabilir. Taksitli ödemelerin iadesi, banka süreçleri gereği taksitli olarak yapılır. Geri ödeme sürecini, bankanızla iletişime geçerek takip edebilirsiniz.

Önemli Hatırlatma: Hediye ürün içeren siparişlerde, iadenizin onaylanması için hediye ürünü de göndermeniz gerekmektedir. 

Destek için info@toysall.com adresine e-posta gönderebilir yada  numaralı Gravel Müşteri İlişkileri 0850 346 33 46 Hattı’nı arayabilirsiniz.

Gönderim: Sipariş teslimi sadece Türkiye sınırları içerisinde yapılmakta olup, gönderimlerimiz MNG Kargo ile yapılmaktadır.

Pazartesi-Cuma günleri 14.00'e kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir. 14.00 sonrası verilen siparişler ertesi gün kargoya teslim edilir.

Not: Ürün siparişine bağlı olarak, ürünler farklı depolardan sevk edilebilir.


Fisher Price Eğlenceli Arı Kovanı GJW27

142.90TL

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Sepet

Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz boş